Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Margrethe Vestager
Povratak na članak

Plete, peče kolače i ratuje s korporacijama

Njezin prethodnik Joaquin Almunia oklijevao je s dizanjem optužbi

Komentari 4

Avatar viki_nuland
viki_nuland
21:43 24.04.2015.

Kako ide "trzisno natjecanje" banaka bi nam mogla odgovoriti ugledna gospodja zastupnica? Koliko znamo te su banke trzisno propale 2008/2009 godine, medjutim onda su gradjani (pardon : porezni obveznici) bili prisiljeni sanirati privatne banke ciji vlasnici oni nisu. O kakvoj se "trzisnoj utakmici" tu radi? je li to mozda utakmica u kojoj je sudac kupljen i rezultat unaprijed namjesten, kao i u Hrvatskom nogometu.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
22:15 24.04.2015.

Znate li da nam CIA priprema novi rat na Balkanu? Ako Rusija pocne graditi prema Grckoj novi juzni tok, CIA i USA.inc (jezuiti + zionisti) aktivirat ce rat u Makedoniji....inace sve je spremno!!

VL
JO
Jole1958
11:00 25.04.2015.

I gdje će završiti tih 16 mld eura?

VL
Avatar Linux
Linux
20:44 24.04.2015.

zanimljiva ideja. sto duze raditi. stanovnistvo se enormno povecava. sto veca produkcija, nize cijene. tko tu ubire plodove da moramo raditi do 80g skoro?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.