Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Izazov prihvaćen!'

Plenković otvorio TikTok: U prvom video otkrio razloge, ali i pokazao jedan trik

Zagreb: Premijer Andrej Plenković otvorio profil na TikToku
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/6
28.03.2024.
u 11:22

"Dragi tiktokeri, lijepi pozdrav. Evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika", kazao je premijer Andrej Plenković u svom prvom videu na TikToku

U jeku priprema za parlamentarne izbore, premijer Andrej Plenković otvorio je TikTok profil te objavio svoj prvi video. "Dobro došli na moj službeni TikTok profil", naveo je Plenković na popularnoj društvenoj mreži u vlasništvu kineske tvrtke ByteDance. "Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu!", piše uz video na kojemu se Plenković obraća korisnicima TikToka te kaže:

"Dragi Tiktokeri, lijepi pozdrav. Evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika, koji su tu iza kamere, koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na TikTok. Da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bi mogli razmjenjivati i mišljenja i stajališta, gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske".

"I? Je l' bilo okej?" pitao je potom Plenković te dobio odgovor: "Odlično". Nakon toga, dobačena mu je košarkaška lopta te je pokazao kako je zna vrtjeti na prstu. 

"Jedino smo zaboravili reći da me morate zapratiti na mom profilu. Hvala vam lijepa", zaključno kaže. Na tom profilu, inače, trenutačno ima 1119 pratitelja. Njegov prvi i trenutačno jedini video ima već više od 130 komentara, a u nekima od njih stoji: "Bravo", "Samo jako", "Predobro", "Jako si sladak"...

@plenkovic_andrej Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

Komentara 4

Avatar Seurat
Seurat
11:37 28.03.2024.

Samo nemoj peć palačinke kao onaj iz Srbije što je poput Milanovića s predsjedničkog mjesta glasnogovornik SNS-a.

Avatar Aurel
Aurel
12:28 28.03.2024.

hahahaha... koja panika kod građanina ap...

DU
Deleted user
12:03 28.03.2024.

1119 pratitelja većinom iz mladeži hdza a ponešto i iz Vijetnama. Predlažem da Podravka izbaci paštetu AP s njegovim punašnim obrazima na limenci. Sigurno bi se dobro prodavala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije