Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Unutarstranački izbori
Povratak na članak

Plenković o Predsjedništvu HDZ-a, izborima za predsjednika stranke, sučeljavanju u kampanji...

- Imam dosta jasne stavove o tome kako bi se trebao preurediti statut, odnosno, po mom mišljenju treba donijeti novi statut HDZ - kazao je Plenković.

Komentari 6

Avatar juricamesko
juricamesko
22:24 28.06.2016.

opet pet članaka o Plenkoviću i po običaju niti ni u ovome nije rekao ništa o svojim stavovima,opredjeljenjima,smjernicama svog programa.prazne priče i floskule ne trebaju nikomu.hoćeš mijenjati statut stranke.ok.da čujemo kakav bi bio novi.ne on to ima u glavi.ima i moja baba.težina je jednaka.

VL
DU
Deleted user
21:09 28.06.2016.

pa vi ste bolesni,tri članka dnevno o ljubimcu kompartije!

VL
CA
Calimera
08:18 29.06.2016.

Naspram kalibra ostalih u stranci Andrej naravno iskace, mada ima par slicnog kalibra u SDP-u koji imaju globalnu dimenziju kao on. Andrej je bio aktivan u EU, ali je i stagnirao ako je zelio ici u tom smjeru. Dobro je da se misija stranke reformira u "gradjansku", za sada mogu parirati tome jedino Seks, Reiner i Andrej. I on je pravi domoljub kao Tim. Vise mu pristaje uloga Ministra VP, jer ce ga puk malo teze prihvatiti, ili ce on to morati dodati u retoriku. Stvarno je nasa skola hrvatski Eton.

VL
KL
klokun
19:21 28.06.2016.

Andrej stranku trebaš preuzeti a tek onda razmišljati o izborima. Nitko tamo ne smije ostati u predsjedništvu. Sve moraš promjeniti odmah!!!! SVEEER

VL
Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:54 28.06.2016.

ništa ne treba mijenjati, ni statut ni pravilnik,ništa, ..samo promijeniti ljude koji su zloupotrijebili pravila, zakon, povjerenje, ljude koji su pokrali državu i protiv kojih se vode istrage ili su presuđeni u prvom stupnju, ljude koji svojim stavovima štete ugledu stranke i države - takve treba mijenjati i onda će to biti hdz,.. do tada može hdz svaki tjedan mijenjati predsjednika ali neće se ništa promijeniti, samo će tonuti,

VL
DO
doktorica
19:10 28.06.2016.

i da u suradnji s našim partnerima u Europskoj pučkoj stranci vidimo koja su najbolja rješenja za Hrvatsku 2016.", kaže Plenković......najbolja rješenja su da se maknete sa vlasti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.