Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davanje mita Sanaderu
Povratak na članak

Plenković: Nastavlja se proces protiv Hernadija. Orepić: Inzistirat ćemo da se zadovolji pravda

- Ovu informaciju koju smo zaprimili glede Interpola doživljavam kao tehničku informaciju - rekao je Plenković.

Komentari 3

DU
Deleted user
14:53 22.11.2016.

Hrvatska Hernadiju može staviti soli na rep. Nije sposobna procesuirati domaće lopove i lopine, a nekmoli se domoći toga Mađara.

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
15:15 22.11.2016.

Svaki čovjek, u mjeri u kojoj se odluči baviti politikom, postaje ološ. Kao i svako pravilo i ovo ima iznimaka koje ga potvrđuju, ali u vezi s INA-om teško se pronalaze. Izjave o važnosti INA-e za RH su se već svima popele na vrh glave. Dosta i previše je izjava. Potrebne su djelotvorne aktivnosti. Nije potrebno, a niti realno moguće, otkupljivati INA-ine dionice u vlasništvu MOL-a. Za većinski paket RH je dovoljno otkupiti INA-ine dionice u vlasništvu ostalih dioničara (to su one koje nisu u vlasništvu RH ili MOL-a). A to je moguće i realno, ali to se nije htjelo, iz samo političarima poznatih razloga. Prema tome svako naklapanje u vezi s ovom problematikom je zapravo sviranje ..... i predstavlja, objektivno, aktivnost usmjerenu protiv interesa RH. To, pak, ima samo jedan naziv koji se u komentarima, nažalost, ne smije koristiti.

VL
IS
istri
14:36 22.11.2016.

vidi ti koja bistra glava. on bi se pozabavijo hernadijem a na svog bivseg sefa sranadera sta snjim?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.