Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU- DAVOR BERNARDIĆ:
Povratak na članak

Plenković mora prekinuti podjele na ustaše i partizane

Želimo dobre i partnerske odnose s HNS-om, a oni moraju poštovati činjenicu da je SDP najjača stranka na ljevici

Komentari 17

MA
malinac_
18:46 09.12.2016.

Od kad je izabran za SDP iz usta mu ne prestaju Price o partizanima i ustasama zar mu nije jasno da to vise nepije vodu a i rejting kao i autoritet ce izgubiti i jos nesto on nije shvatio da je jos i dugo ce biti oporba.

VL
Avatar abakus
abakus
18:41 09.12.2016.

"Plenković mora prekinuti...", "HNS mora poštovati..." Malo previše tog "mora" kad je riječ o drugima ima u tvome govoru, Bernardiću. Kad smo već kod toga tko što mora, SDP bi morao prestati stvarati umjetne podjele na partizane/ustaše, a koje stalno iznova potiče kao temu jer je to jedino po čemu može privući pozornost. Ne prebacujte na druge odgovornost za zlo koje sami činite.

VL
PI
pinkec
18:58 09.12.2016.

Gospon Bernardic, meni se cinilo da ste ipak malo sposobniji, sada vec sumnjam u to. Umjesto da se uhvatite posla a vi po starom: ustase i partizani. Nema nista od vas, samo i dalje podjele. Molim vas dajte ostavku. Narodod je gladan normalne vlade, posla, kruha i buducnosti. Dosta je prepucavanja i nadmudrivanja. SDP-narod vas je izabrao jer ste mu ponudili nadu u bolje, a ne sistematsko rusenje istog. Sa gosponom Plenkovicem bi se trebali sastati i viditi kako udruzeno poboljsati ekonomiju, dusevni mir, izgradnju domovine, bolji zivot ziteljima Hrvatske, a ne nadmudrivanje. Istina o teskim i tuznim 1941-1945 godinama bi se trebala istinski ispitati, a to moze samo ako vi otvorite arhive tog doba. Zasto to ne napravite? Je li se mozda bojite istine? Prevazidjite to, otvorite arhive, pa ce se onda viditi da ste zbilja hrabri i casni. Vrijedjati i crniti jedan narod vec vise od 70 godina je vise nego grijeh. To je ubijanje cijele nacije. Vec vise od 70 godina samo tucete po Hrvatima i svetite se na najgrozniji nacin, a sve zato da bi vasa klika opravdala svoje grijehe i nastavila dobro zivjeti. Jadno, i jadan je takav covjek i njegov zivot. Oslobodite se toga i otvorite arhive.

VL
DU
Deleted user
19:33 09.12.2016.

Nikada se nece rijesiti podijele na parizane i ustase,kao i zabrana totalitarnih simbola.dok Hrvatska ne dobije svoju povijest utemeljenu na istinama a koja ce biti temelj svih temelja Hrvatske drzave.Narod bez svoje povijesti i nije narod.

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
19:33 09.12.2016.

Bernardic je ipak samo losa kopija Zorana Milanovica.

VL
AD
admin2
19:09 09.12.2016.

Dedovo dete,

VL
PL
plahutar
19:53 09.12.2016.

Eto ti ga na!Gori od Milanovića...samo tako naprijed drugovi:laži, podmetanja ,klevete...

VL
MA
Manolo46
20:19 09.12.2016.

O čemu ovaj Bernardić priča? Kad ja dođem na svoje radno mjesto, u kvartovski kafić, u šetnji gradom, na tržnici ili bilo gdje drugo u stvarnom i realnom životu ja takve podjele uopće ne vidim. Da te podjele ne spominju političari, i to uglavnom oni "lijevi", na to se nitko zdrav ne bi uopće osvrtao.

VL
ST
stefj
22:04 09.12.2016.

Uh stara priča, kada nemaš što pametno reći, pričaj gluposti. I to je ukratko to. Više sam očekivao od Bernardića, no ovo je čak gore od Milanovića...

VL
K4
kiki_4
19:25 09.12.2016.

Da bi prestalo trabunjanje o ustašama i partizanima treba znanja, sposobnosti, želje da se Hrvatska mijenja na bolje, da u njoj SVI žive od rada, pošteno i dobro. No kako nema te želje, a niti sposobnih političara, neće se promijenitii ništa... osim što ćemo u svakoj drugoj rečenici slušati o "zajedništvu", a u svakom djelu prepoznavati da u njihovim glavama nema niti Z od zajedništva

VL
BU
budaigigo
19:58 09.12.2016.

Jedino što bilo tko odgovoran u ovoj državi mora je izvesti na sud savez komunista hrvatske od 1993g.pod lažnim imenom sdp i osuditi ga za masovne zločine,ubojstva i pljačke hrvatskoga naroda od 1945g.na ovamo.oduzeti skh-ssp petikrakaškim kopitarima i opančarima imovinunu koju su popljačkali hrvatima i u koju su se uselili ubijanjem i istjerivanjem hrvata.

VL
SA
sabatini719
07:58 10.12.2016.

Otvorite sve arhive. Bas sve. Pa da se vec jednom zavrsi sa time. Nije posteno prema nikome ovako. Drugo. Narod je zasluzio istinu i tu nema drugog nacina. Ali izgleda da ovakvo stanje odgovora nekima i tu je problem. Otvorite arhive.

VL
LI
Lisnjak
23:57 09.12.2016.

Za njega radnik nema dovoljno znanja pa mu ON nudi pomoc. Uhodani i vec vidjeni odnos gdje se neduzna osoba potcjenjuje. Tu i lezi razlog zbog kojeg takva vrsta ne zeli stajati uz obican narod, a sto se vidi u svakoj prilici. Sluzi se davno oglodanim frazama zbog cega postaje dosadan. ......Sta se postize povisivanjem placa, to znaju ekonomisti. Navedimo samo slucaj iz Titova eksperimentisanja, kad su na kraju rezima cistacice imale place preko milijun dinara.I onda - kraj.

VL
SK
skupiduša
19:59 09.12.2016.

Mnogi su se nadali da će gospodin Plenković imati snage i volje prekinuti podjele , ali ništa od toga. Umjesto da bez komentara naredi uklanjanje sporne ploče u Jasenovcu, on misli u istom paketu obračun s Titovim imenom i djelom, što nikako nije isto, isti grijeh, naprotiv, čega se pametan stitdi, lud se ponosi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.