Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO IZJAVU PREDSJEDNIKA

Plenković: Milanović je problem. Nije Habijan. Neka moralizatori kažu što misle

Đakovo: Svečanost uručenja UNESCO-ove povelje - upis na nematerijalni popis svjetske baštine - Lipicanci
Borna Jaksic/PIXSELL
12.01.2024.
u 13:59

Što će se sad dogoditi? Sad će ponovno šutjeti. Kao što su šutjeli kad je taj isti Milanović vrijeđao novinara N1 televizije. Mora svatko normalan vidjeti te dvije Hrvatske. Da je obrnuto, svi portali bi već prštali od osuda, kaže premijer Plenković

Premijer Andrej Plenković dao je izjavu za medije u Đakovu nakon sjednice Vladina savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem. 

– Vi koji živite u Slavoniji sjećate se vremena prije 2017. i onoga što je napravljeno u posljednje vrijeme. Slavonija izgleda znatno drukčije – rekao je premijer Plenković odgovarajući na pitanje novinara te je ponovio da se u Osječko-baranjskoj županiji izgradio koridor Vc kao autocesta, otvoren je regionalni distribucijski centar voća i povrća, napravljen je projekt za novi KBC Osijek... 

– Napravili smo golem napor koji je vidljiv, opipljiv, napravili smo mnogo više nego što se prije učinilo, a možda čak i više nego što se očekivalo – rekao je premijer. 

VEZANI ČLANCI: 

Upitan je i o šokantnoj izjavi predsjednika Zorana Milanovića da je ministar Damir Habijan gej. 

– Mi smo imali dva-tri dana orkestriranog zgražavanja i patničkog napada nekih medija, niza lijevih političkih stranaka zbog jednog mog usputnog komentara zbog jedne medijske kuće... Sad zamislite da ja sada, recimo, krenem ovako govoriti tko je od političara ili novinara kakve seksualne orijentacije. Vjerojatno bi me ovi isti ponovno proglašavali Staljinom, diktatorom, faraonom, bezobraznikom, kako se usuđuje i kako može. Što će se sad dogoditi? Sad će ponovno šutjeti. Kao što su šutjeli kad je taj isti Milanović vrijeđao novinara N1 televizije. Mora svatko normalan vidjeti te dvije Hrvatske. Da je obrnuto, svi portali bi već prštali od osuda. Lako je za moj stav, Milanović je problem, nije Habijan. Neka moralizatori kažu što misle – rekao je premijer Plenković. 

Upitan je i o izjavi predsjednika Milanovića da premijer kalkulira s datumom izbora jer ima ambicije za čelna mjesta u Europskoj uniji. 

– Mislim da je on jako opterećen čovjek, meni ga je čak žao – kazao je kratko premijer. – Ovaj što se vratio s plandovanja pršti od zavisti i zlobe – kazao je. 

Komentara 25

MA
Maksimiliano
14:56 12.01.2024.

kada će pelinković izaći iz ormara znamo da ga je junkes ohrabrivo ...

NO
Nordik
15:37 12.01.2024.

Milanović nije rekao da je Habjan problem, rekao je da je gej. Plenković izvrće. A što se Vlade tiće pola njih su pe**** i muški i ženski.

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
19:42 12.01.2024.

Onda ni Jandroković nije problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije