Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenković je već vratio HDZ u igru za pobjedu

No dosadašnji HDZ-ovi tribuni, koji su nudili obećanja kojima, barem izrečenima iz njihovih usta, hrvatska nacija nije povjerovala – i više nikad neće – morat će priznati da su već davno dosegnuli svoj maksimum

Komentari 5

DU
Deleted user
13:03 28.07.2016.

Možda bi u interesu dobrih novinarskih običaja bilo dobro malo manje nabrijavati HDZ-ovo razočarano biračko tijelo, trebalo bi taj posao prepustiti Plenkoviću. HDZ za sada ima jednake izglede kao prije, jer kao najveća hrvatska stranka nikada stvarno nije bio izvan utrke za vlast. No sigurno je da im uz intenzivnu topničku pripremu naklonjenih medija i novinara vrijednost dionica raste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.