Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodana za 250 eura

Pronađeni biološki roditelji Plavog Anđela u Bugarskoj?

Maria (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
24.10.2013.
u 14:35

Bugarska policija ispituje romski par koji bi mogao biti biološki roditelji malene Marie, misteriozne plave djevojčice pronađene u romskom naselju u Grčkoj.

Bugarska policija ispituje par koji bi mogao biti biološki roditelji malene Marie, misteriozne plave djevojčice pronađene u romskom naselju u Grčkoj, piše Yahoo News.

Mogući biološki roditelji Sasha Ruseva i Atanas Ruse imaju između osmero i desetero djece, od kojih je pet plavo i slično djevojčici pronađenoj prošlog tjedna. Jedno od njihove djece, Jesus, kazao je da je obitelj bila u Grčkoj u kojoj su ostavili djevojčicu i vratili se u Bugarsku. Majka je navodno rekla susjedima da su djevojčicu prodali za oko 250 eura i da ju je prepoznala kada je slučaj završio u svjetskim medijima.

Prodali bi je za udaju

Grčka policija sumnja da je djevojčica bila predodređena za udaju kada navrši 12 godina, piše News.au. Plavi Anđeo, kako su djevojčicu prozvali grčki mediji, pronađen je kod romskog para za koji je DNK analiza pokazala da nisu njezini roditelji. Istražitelji sada smatraju da ju je taj par želio udati kada navrši 12 godina jer bi sa svojom blijedom puti, plavom kosom i plavim očima bila savršena mlada u romskoj zajednici.

Christos Sali i njegova supruga Eleutheria Dimopoulou djevojčicu su tjerali da pleše za novac i prosi. Istražitelji smatraju da bi im najveći novac u budućnosti donijela njezina prodaja za udaju nakon što napuni 12 godina. 

>>Američki par tvrdi: Maria je možda naša oteta kći Lisa!

>>Djevojčicu kupili za 1000 eura, tjerali je da prosi

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije