Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijao kradljivac

Plastičnim pištoljem opljačkao 6 poslovnica za otkup zlata i srebra

otkup zlata, auro domus
Nikola Čutuk/Pixsell
15.04.2012.
u 15:15

Utvrdili su da je od 17. veljače maskiran sunčanim naočalama, kapom ili kapuljačom te prijeteći plastičnim pištoljem tražeći od zaposlenica novac i nakit opljačkao šest poslovnica za otkup plemenitih metala.

Zagrebački policajci u petak su oko 20 sati u Draškovićevoj ulici uhitili 26-godišnjaka koji je pokušao opljačkati Auro domusovu poslovnicu za otkup plemenitih metala.

Utvrdili su da je od 17. veljače maskiran sunčanim naočalama, kapom ili kapuljačom te prijeteći plastičnim pištoljem tražeći od zaposlenica novac i nakit opljačkao šest poslovnica za otkup plemenitih metala. Opljačkao je tri Auro domusove i tri Argentumove poslovnice te ih oštetio za oko 55.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je doveden pritvorskom nadzorniku.

Komentara 5

AA
aabbcc
19:23 15.04.2012.

Plastičnim pištoljem ________________ Mora da mu ga je tata kupio kad je bio mali, pa mu sada dobro dosao.

OB
-obrisani-
15:27 15.04.2012.

Plastićnim pištoljem,hehehehe ,kada su mu policajci naredili da se preda, pokušao je zapucati

OB
-obrisani-
16:27 15.04.2012.

E ovo je majstor svaka cast ZDS FOREVER

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije