Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŽAR

Planula svinjogojska farma Senkovac, životinje spašene

pozar
Foto: Dragutin Šantoši - Večernji list
1/4
24.07.2012.
u 11:59

Radnici sumnjaju da je vatru u praznom objektu za tov svinja izazvao kvar na električnim instalacijama

SLATINA – Za samo nekoliko minuta iznad svinjogojske farme Senkovac nedaleko od Slatine danas oko 10 sati pojavio se gust oblak dima. Vatra je planula u jednom od dvadesetak objekata za tov svinja koji je, na sreću, bio prazan, a požar je, uz zaposlenike farme s dva protupožarna vozila gasilo 14 vatrogasaca iz Slatine. Zahvaljujući brzoj akciji radnika i vatrogasaca spriječeno je širenje vatre na susjedne objekte u kojima se nalazilo više tisuća tovljenika i prasadi, a požar je potpuno ugašen oko 11.30 sati. Radnici tvrde da požar nije prouzročio nijedno uginuće. Policija i protupožarna inspekcija kriminalističkim će istraživanjem demantirati ili potvrditi sumnju radnika da je požar u praznom objektu za tov izazvao kvar na električnim instalacijama. 

Komentara 1

MA
Macaktom
13:34 24.07.2012.

ajd još i marinada i limex da planu pa da se zadnji ekser u grob slatine zabije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije