Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvrtka iz Zaboka

Neobičan oglas za posao s plaćom i do 10.000 kuna, evo što se traži

kune
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
02.02.2018.
u 16:25

U opisu posla stoji kako se traže osobe, muške ili ženske, za video chat i dopisivanje preko računala i pametnog mobitela s osobama iz Amerike, Australije, Novog Zelanda i Europe

Neobičan posao nudi se na stranici za zapošljavanje moj-posao.net gdje jedna tvrtka iz Zaboka traži osobe koje bi radile na video pozivima i dopisivanju s osobama koje traže srodnu dušu. Ili se samo žele zabaviti.

U opisu posla stoji kako se traže osobe, muške ili ženske, za video chat i dopisivanje preko računala i pametnog mobitela s osobama iz Amerike, Australije, Novog Zelanda i Europe. Poslodavac je tvrtka ELING d.o.o. sa sjedištem u Zaboku koja je zastupnik američke kompanije ROMANCE COMPASS.

Kada guglate tvrtku ROMANCE COMPASS, možete saznati da je riječ o 'stranici za upoznavanje' s djevojkama s područja Rusije i Ukrajine, no sada su očito odlučili proširiti svoje tržište.

Za ovaj posao, navodi se u oglasu, poželjna je visoka stručna sprema i znanje engleskog, ali nije uvjet. Također su poželjne osobe koje mogu koristiti mjere HZZ-a za poticanje zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih osoba.

Posao zahtjeva korištenje potrebne opreme za rad od kuće ili bilo kojeg drugog mjesta.

Plaća bi bila od 5 do 10 tisuća kuna mjesečno, ovisno u učinku te postoji mogućnost stalnog ili honorarnog zaposlenja.

Komentara 32

HO
horton
18:40 02.02.2018.

1) Traže se žene, ali oglasi ne smiju preferirati spol, pa zato piše m/ž 2) Site je očito prijevara, jer traže žene za dopisivanje, a prema korisniku ih predstavljaju kao žene zainteresirane za brak, a uz to će očito naše žene predstavljati kao Ruskinje 3) Što čeka inspekcija?

TH
than
16:55 02.02.2018.

Pozeljna visoka strucna sprema za ovo ?!?!?! Pozeljan engleski, ali moze i google prevoditelj ?!?! Koji proziran nacin na koji se zeli sakriti o cemu se tu zapravo radi.

RE
reborn
16:45 02.02.2018.

Mnoge web stranice pornografskog sadržaja upravo nude ovakvu vrstu usluge - "video chat i dopisivanje". Šokiran sam što jedne ozbiljne novine reklamiraju takve ponižavajuće poslovne aktivnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije