Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Bratuncu

Pjesmom veličali genocid u Srebrenici

srebrenica
Reuters/PIXSELL
20.08.2013.
u 09:31

Mediji u regiji su ogorčeni jer je izostala reakcije Republike Srpske, a kako je prenio bosanski portal Klix "vjerojatno im nije smetalo veličanje genocida i doslovno pozivanje na činjenje novih zločina"

Čak su i neki desničarski tabloidi u Srbiji bili zgroženi događanjima u Bratuncu, u Republici Srpskoj, nedaleko Srebrenice, na nedavnoj lokalnoj vjerskoj proslavi kada se uz srpska kola pjevalo, između ostalog i \"Oj, Pazaru novi Vukovaru, a Sjenice nova Srebrenice\". O proslavi ispred zgrade Općine Bratunac u kojoj su se u srpnju 1995. događali najbrutalniji zločini protiv muslimana zbog kojih se u Haagu sudi Karadžiću i Mladiću, postoji snimka od 27 minuta koju je netko stavio na You Tube, no ubrzo je uklonjena.

Mediji u regiji su ogorčeni jer je izostala reakcije Republike Srpske, a kako je prenio bosanski portal Klix \"vjerojatno im nije smetalo veličanje genocida i doslovno pozivanje na činjenje novih zločina\". BiH portal 24 sata podsjeća kako \"samo nekoliko desetaka kilometara od Srebrenice, gradića u kojem je počinjen genocid u srpnju 1995., 14. kolovoza je priređeno narodno veselje i sajam povodom praznika i tijekom kojega su poslane fašističke poruke\".

>> Majke Srebrenice ušle u zadrugu u Kravici, policija primijenila silu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije