Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija na cestama

Pijan usmrtio pješaka u Sisku, kod Primoštena sletio u provaliju

provalija, sletio, prometna (1)
Foto: PIXSELL
1/10
08.09.2012.
u 07:37

Neslužbeno doznajemo kako je automobilom upravljao poznati sisački ugostitelj Mario Gori

U naletu osobnog vozila na Starom mostu u Sisku preminuo je pješak Dejan Biljan (26), izvijestila je tamošnja policija. Nesreća se dogodila dva sata iza ponoći, a policija je tijekom noći obavljala očevid. Nesretni Siščanin kretao se sa skupinom pješaka nogostupom prema gradu kada je na njih iz suprotnog smjera automobilom naletio 38-godišnjak. 

Vozač je, zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, popeo se na nogostup i udario u skupinu četvorice mladića. Jednog je ubio, a drugog lakše ozlijedio. Policija je utvrdila da je 36-godišnjak bio pod utjecajem alkohola od 2,42 promila, te da je vozio u vrijeme dok mu je vozačka dozvola bila istekla. Odmah je uhićen.

Neslužbeno doznajemo kako je automobilom upravljao poznati sisački ugostitelj Mario Gori.

Sletio u provaliju s Jadranske magistrale i poginuo

U prometnoj nesreći koja se jutros u 8.17 sati dogodila na Jadranskoj magistrali između Rogoznice i Primoštena, u blizini Marine Kremik, poginuo je 76-godišnjak iz Primoštena, izvijestila je PU šibensko-kninska.

Očevidom je utvrđeno da je 76-godišnjak upravljao osobnim automobilom Škoda splitskih registracijskih oznaka i da je u jednom trenutku prešao preko prometne trake za vozila iz suprotnog smjera te s kolnika sletio u 10-metarsku provaliju. Nažalost, umro je na mjestu nesreće, a državni odvjetnik zatražio je obdukcijski nalaz.

Komentara 8

TO
Toni50
11:01 08.09.2012.

Ako je istina ovo što novinr piše i da je toliko promila imao i na nogostupu pogazio onda je za pravo kazniti ...

OB
-obrisani-
11:43 08.09.2012.

šta ne napišete tko je ubojica? neka se zna ime kada ga ljudi vide idući mjesec na cesti, jer mu murja ne može baš ništa. čovjek mrtav, ubojica na slobodi za mjesec dana, kladim se u karton vinjaka da će biti baš točno tako, živjeli!!!

IB
istina_boli
09:50 08.09.2012.

Nogostup na starom mostu u Sisku je toliko visok da ni kamion ne moze da nagazi na njega. Kako je auto mogao da ubije pjesaka, ako je taj hodao nogostupom (ako je)?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije