Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantna nesreća

Pješak prelazio autocestu, pokupio ga auto i odbacio na drugi

Prometna nesreća, autocesta A3 (1)
Ivica Galović/Pixsell
25.07.2012.
u 11:42

Vozač Smarta udario je pješaka prednjim dijelom automobila i odbacio u desni prometni trak u kojem je na njega naletio BMW austrijskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnji Johann Sch.

Tomislav I. (37) iz Gline bio je u lijevom prometnom traku autoceste A2 Zagreb – Macelj, na dionici između Zaprešića i Zaboka, u utorak u 21.50 kada je na na njega je naletio vozač Smarta zagrebačkih registracija Miroslav H.

Vozač Smarta udario ga je prednjim dijelom automobila i odbacio ga u desni prometni trak u kojem je na njega naletio BMW austrijskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnji Johann Sch. Tijelo je odvezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na obdukciju, a promet je bio prekinut od 21.50 do 2 sata, izvijestili su iz policije.

Prije toga je jedna vozačica Helena J. (23) u Opel Astri krapinskih registracija uspjela izbjeći nesretnog pješaka, a potom se zabila u zaštitnu ogredu, no nije ozlijeđena.


 

Ključne riječi

Komentara 35

DU
Deleted user
12:24 25.07.2012.

pjesak na auto-cesti,majko bozja to je ja mislim strasno za dozivit.....

DU
Deleted user
12:42 25.07.2012.

U subotu se vozim iz smjera Sesveta prema Heleni po autocesti, i fino kod OMV-ove pumpe neka žena na pojasu između cesta stoji. Prođem i gledam u retrovizor, ona fino s noge na nogu lagano pješaka u dijagonali prema pumpi. ???

Avatar Grunf
Grunf
12:24 25.07.2012.

kakva nam je država vozači će biti osuđeni za ubojstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije