Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAL ISELJAVANJA

Pitanje za milijun kuna glasi: Kako vratiti Hrvate

09.01.2022.
u 07:00

Bazen u BiH je presušio, treba se fokusirati na povratak mladih iseljenika iz Europe, ali i na potomke iseljenika u Južnoj Americi jer i tamo su dijelom neuređena društva. Njihovim povratkom započela bi odmah demografska revitalizacija. Treća smo država u svijetu nakon Irske i Izraela koja više državljana ima vani nego u zemlji. U 30 godina izgubili smo pola milijuna djece i mladih do 19 godina.

Komentara 81

DU
dr(Ug) Drpimir Kradezejčić
07:49 09.01.2022.

Odgovor je jednostavan ali ga je teško sprovesti. Pravednom državom bez korupcije uz snažan rast gospodarstva barem na razinu prosjeka EU. Koliko je to u stanju vladajuća elita, procijenite sami. Obećanja o obnovi i njena provedba kao i stalne korupcijske afere govore sve.

AV
avangero
07:33 09.01.2022.

Pa ti svi ljudi nisu otišli zato što su imali žarku želju , već su ih istjerali Lopovski vladari, i sad očekujete da se vrate da ih dalje možete guliti.

DR
drogerasM
09:02 09.01.2022.

Postavljate pitanje kako vratiti Hrvate sa drugog kraja svijeta, a ne pitate se kako zadrzati ove u samoj Hrvatskoj? I to je srz cijelog problema. Ove ovdje nitko ne zeli zadrzati jer im nisu relevantno glasacko tijelo, jer da jesu vec bi bili uhljebljeni negdje pa nebi pomisljali na odlazak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?