Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUNKA, JAJA, KRUH...

PITANJE DANA Jeste li obavili svu kupnju za Uskrs?

Gužve na zadarskoj tržnici i ribarnici na Veliki petak
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
30.03.2024.
u 09:20

Da kupovinu treba obaviti na vrijeme, tradicionalno je poznato jer neki proizvodi ''planu'' u svega par sati, a tu je i izmijenjeno radno vrijeme trgovina za blagdane

Skoro 50 posto ove je godine skuplja šunka u odnosu na lani, objavljeni su podaci uoči Uskrsa koji nas očekuje ove nedjelje. Da je inflacija i dalje prisutna vidi se i po cijenama povrća koje je poskupilo oko 15 posto, dok je janjetina skuplja čak 126 posto. Brojne je to nagnalo da više nego ikad pripaze na svoju blagdansku košaricu i izdašnost iste kako ne bi ostali zaprepašteni na blagajni. 

No, bez obzira na cijene, valja dobro pripaziti kada se odlazi u kupovinu namirnica za Uskrs. Ribari su tako već ranije najavili za Veliki Petak kako možda neće za sve biti svježe ribe jer im je jugo stvaralo velike probleme na moru. Uz to, tradicionalno je poznato kako još neke druge proizvode, poput mladog luka, treba ''uloviti'' na vrijeme jer bi oni kampanjci mogli ostati bez istog, a tu je i radno vrijeme trgovina koje će raditi po izmijenjenom rasporedu.

U jeku priprema Uskrs stoga smo vas pitali - jeste li obavili svu kupnju za Uskrs? Svoj odgovor možete zabilježiti ispod.

POVEZANI ČLANCI:

>> FOTO Prekrasni prizori s Tomislavca: Pogledajte kako je Zagreb prigodno ukrašen za Uskrs

Gužve na zadarskoj tržnici i ribarnici na Veliki petak
1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije