Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBIO PA ZARADIO
Povratak na članak

Pištolj kojim je ubijen goloruki crni mladić prodan za 250.000 dolara

Bivši pripadnik floridske građanske straže novac će uložiti u borbu protiv crnačkog pokreta, Hillary Clinton i tužiteljice koja ga je htjela strpati u zatvor

Komentari 1

JZ
Jedan_Zagrepčanec
20:12 24.05.2016.

Možda se varam, ali članak je napisan vrlo pristrano. Ako se ne varam, taj "nenaoružani" je prije toga opljačkao trgovinu nekog Korejca a onda je nasrnu na policajca, a divovske je građe i policajac nije imao drugog izbora. Dakle, radi se o razbojniku koji nije prezao ni pred čime, a ne o nevinašcu koje je, eto, zločesti policajac iz čistog mira ubio samo zato što je crnac i što se usudio hodati ulicom. Dakle nije on uspio uvjeriti one na sudu da se radilo o samoobrani nego to jest bila čista samoobrana. Jasno da je bilo (i bit će) i slučajeva zlorabe policijskih ovlasti, ali nakon ovoga i još nekoliko slučajeva u kojima su "okrenuli pilu naopako" više ne vjerujem da se radi o tome dok god nema nekog sigurnog dokaza da je tako.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.