Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u sydneyu

Pirotehničari skinuli eksplozivni "ovratnik" i spasili djevojku

Liga prvaka
03.08.2011.
u 12:55

Djevojka koja je prije tri tjedna proslavila 18. rođendan i potječe iz jedne od najbogatijih obitelji u Sydneyju sama je pozvala policiju nakon što joj je maskirani provalnik postavio eksplozivnu napravu.

Spašena je djevojka (18) kojoj je u 14.20 sati po lokalnom vremenu nepoznati muškarac oko vrata postavio eksplozivnu napravu u Mosmanu, elitnom predgrađu Sydneya. Australska policija izvijestila je da su pirotehničari uspjeli skinuti eksplozivni "ovratnik" s vrata 18-godišnjakinje.

Djevojka koja je prije tri tjedna proslavila 18. rođendan i potječe iz jedne od najbogatijih obitelji u Sydneyju sama je pozvala policiju nakon što joj je maskirani provalnik postavio eksplozivnu napravu.

Policija je evakuirala cijelo područje, a djevojci je kako su izvijestili, oko vrata stavljen i zahtjev za otkupninu. Policija je napomenula da se s ovakvom eksplozivnom napravom još nisu susreli u Australiji. Policija je naglasila da se 18-godišnjakinja nije mogla gotovo 10 sati maknuti iz sobe u kojoj joj je postavljen eksplozivni "ovratnik".

Bila je prestravljena, jednako kao i njezini roditelji koji su u šoku ispred obiteljske kuće iščekivali što će se dogoditi.

Ključne riječi

Komentara 9

RK
Rip Kirby
13:56 03.08.2011.

Novinar ovog teksta se poziva na pisanje SMH (Sydney Morning Herald). Evo originalnog teksta:‘The young lady is fine and doing her best to assist the police to find out exactly what’s gone on.’’ He said the teenager’s parents were with police and being kept fully up-to-date. Koliko znam engleski ovdje nigdje ne kaze da je djevojka \'prestravljena\' i roditelji koji u \'shoku\' prate cijelu situaciju. Zast ne prenosite u cijelosti tekst na novine koje se pozivate u ovom tekstu. Read more: http://www.smh.com.au/nsw/teenage-girl-at-centre-of-bomb-emergency-in-mosman-20110803-1ib8b.html#ixzz1TxwynUeS Read more: http://www.smh.com.au/nsw/teenage-girl-at-centre-of-bomb-emergency-in-mosman-20110803-1ib8b.html#ixzz1TxwqjPNz Nije tocno da je djevojka prestrav

MA
matia
14:30 03.08.2011.

nadam se da benediktinci neće ovo pročitati!

OB
-obrisani-
16:59 03.08.2011.

Eto ideje za film.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije