Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova istraga
Povratak na članak

Pintarić dao dva milijuna kuna za savjetnike

Sedam članova kabineta iz tadašnje vladajuće koalicije dobivalo je po 8000 kuna mjesečno

Komentari 23

Avatar Oluja 2015
Oluja 2015
00:46 12.09.2015.

Sigurno uskoro podižu optužnicu protiv sdpejcov i njihove prištave ševice jer su prodali šine i mostove na pruzi od Siska do Karlovca ! Da se nisu posvađale dvije sdpejke Marina i Kristina , mi nikada ne bi ni znali za taj sdp kriminal sa željezom , hvala ti Marina što si ukazala na kriminalne radnje sdpija u gradu Sisku .

VL
BA
bakulušić
10:52 12.09.2015.

Čovjeka najprije optuže da je gradu nanio višemilijunsku štetu a onda uspostavi da je on, zbog te iste štete ranije podnio kaznenu prijavu protiv ljudi koji su tu štetu uzrokovali. Uspostavi se zatim, da je ta kaznena prijava odbačena zbog zastare. Umjesto da se javnosti objasni o čemu se radi i kako je došlo do te lakrdije, protiv čovjeka se podnosi nova prijava. Zbog plaćanja savjetnika. Pa takve prijave mogu podnijeti protiv svih gradonačelnika, župana i drugih dužnosnika u cijeloj Hrvatskoj.Zaključak - ovaj čovjek je nekome stao na žulj i mora platiti. Kao i mnogi drugi koji nisu suglasni sa vladajućim garniturama.

VL
MX
Mister X
19:44 12.09.2015.

Pintarić dao samo dva milijuna kuna za savjetnike , bjeda kako su kod nas savjetnici jeftini a trebali bi morali da čuda stvore i odrade u ovoj balkaniji !

VL
MX
Mister X
19:50 12.09.2015.

Sedam članova kabineta iz tadašnje vladajuće koalicije dobivalo je po 8000 kuna mjesečno; super bjeda toliko čistačica, WC-a zaradi u Njemačkoj a ovdje u balkaniji je to zločin kad visoko obrazovani hrvat zaradi .. Mislim da je ovo vic ac a u EU smo i za tu siću rade još ovdje obrazovana stoka krupnijeg zuba ..

VL
MX
Mister X
19:51 12.09.2015.

Sedam članova kabineta iz tadašnje vladajuće koalicije ""dobivalo""""-zaradio je po 8000 kuna mjesečno; super bjeda toliko čistačica, WC-a zaradi u Njemačkoj a ovdje u balkaniji je to zločin kad visoko obrazovani hrvat zaradi .. Mislim da je ovo vic aic a u EU smo i za tu siću rade još ovdje obrazovana stoka krupnijeg zuba . Sramota .....

VL
MX
Mister X
19:56 12.09.2015.

Bjedna balkanska zemljica .... I "nagrade" bjednicima i još gore .... Sedam članova kabineta iz tadašnje vladajuće koalicije dobivalo je po 8000 kuna mjesečno; ( to je istina u Hrvatskoj ne zaradiš novac nego dobjaš ga ako te plate iliili ga uopće ne dobijaš ! ) super bjeda toliko čistačica, WC-a zaradi u SR.Njemačkoj a ovdje u balkaniji je to zločin kad visoko obrazovani hrvat "zaradi" dobije .. Mislim da je ovo vic a u EU smo i za tu siću radi još ovdje i to visoko obrazovana stoka krupnijeg zuba ..

VL
Avatar _Hedon_
_Hedon_
20:07 12.09.2015.

a jesu ga savjetovali ti savjetnici,svaka im čast

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:44 14.09.2015.

Savjetnici za kradju, uhljebe i otimacinu.

VL
DU
Deleted user
00:10 12.09.2015.

Ma daa?, onda su Marinini bili i jeftini.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
09:42 14.09.2015.

Dobro su ga savjetovali po restoranima i birtijama. Mora da mu je Modni Macak pomogao sa frizurom?

VL
MA
MarkoKosmicki
06:13 12.09.2015.

suditi zajedno s lovric,kazne maksimalne, za primjer drugima ukloniti iz politickog ijavnog zivota vratitisve do zadnje lipe,molio bi da se provjere idrugi gradovi:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

VL
Avatar Jorge
Jorge
10:46 12.09.2015.

Kakvu li će tek optužnicu dignuti protiv sadašnjih ministara za novac bačen u vjetar za sve one konzultante na promašenim projektima (željeznice, autoceste, obiteljski zakon, otpis dugova, ...)?

VL
OK
okus
09:50 13.09.2015.

Kratko i jasno - kradezejneri.

VL
ZD
zdepar
12:16 14.09.2015.

gle, tužiteljstvo uvažava nalaz državne revizije, sad će sigurno rješiti i sve one malverzacije sdp-a, za koje se do sada nitko nije niti počešao

VL
DD
ddh
10:41 12.09.2015.

To je dobro, da se takvo sto istrazuje. Samo je pitanje, da li je time povrijedjen zakon. Jer ako se bude svakog gonilo, tko je placao nekakve savjetnike ili agencije, onda bi veliki "Führer" Milanovic i negova vlada vec dugo morali biti u zatvoru. Ali to je malo vjerojatno. Milanovic je komunist, vecina ili skoro svi u DORH-u su komunisti, vecina sudaca i nacelnika policije su komunisti i partiji poslusni, a vrana vrani ne kopa oci. Jer komunistima je sve dozvoljeno i tu nema nikakvih medija koji bi postavljali kriticna pitanja. A i zakaj bi, kad je 97% svih medija u Hrvatskoj, komunisticko i dolazi iz stale Iblerovog trga. Pa nije valjda netko ocekovao ili ocekuje, da ce razni komunisticki novinarcici poput Munizabe ili Alfiera postaviti svojim "Bogovima" s Iblerovog trga nekakvo kriticno pitanje.

VL
GU
gustirna
10:52 12.09.2015.

Za outsourcing crvena udbaska mafija na vlasti je platila (svojim saveznicima iz domovinskog rata) srbima sa francuskim putovnicama preko 20 miljuna kuna za savjetovanje.....taj crveni outsourcing je propao ali nema nikakve tuzbe...mafija se preko 'organa' zabavlja pred izbore sa oporbom.....naravno ne branim pintarica ali poznavajuci crvene udbase i njihova potrckala iz raznih dorhova,uskoka,pnuskoka,milicije....sve je ovo politicki obracun i umjesto pintarica bratija koja ga progoni prakticirati ce lepoglava sex......ubrzo.

VL
OB
Objektivno...
08:20 12.09.2015.

Ako se dobro sjećam čini mi se da se on malo i zaljubio dok je bio gradonačelnik? Ja kad se zaljubim, odmah pravim rebalans proračuna i otvaram novu poziciju

VL
TW
twins
08:32 12.09.2015.

Dokle god se toj lopovskoj bagri (i jednoj i drugoj, svima) nece u Hrvatskoj biti bolje. Potpuno se slazem s M. Kosmickim, definitivno ukloniti iz javnog i bilo kakvog politickog djelovanja, jer ocito im ta politika i sluzi samo za politika i sluzi samo za lopovluk !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.