Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
drama u zadru
Povratak na članak

Pijanoj Austrijanki usred noći dijete ispadalo iz naručja

Šetači na zadarskoj plaži Borik alarmirali su policiju nakon što su uočili da se dvije turistkinje nekontrolirano ponašaju

Komentari 11

ČS
čuvaj se senjske ruke
22:16 24.07.2012.

Gdje će te ove godine na more??? Možete u austrijske hotele u Zadru! Možete u mađarske hotele u Primoštenu! Možete u slovačke hotele u Krku! Birajte!!!

VL
Avatar MENSA
MENSA
06:23 25.07.2012.

NEMA SE TU ŠTO "FILOZOFIRATI" Obje "brižne", "pametne" i "odgovorne" žene ,nakon otrježnjenja, po hitnom postupku treba protjerati, uz trajnu zabranu ulaska u Hrvatsku. Takvi "turisti" sigurno nam ne trebaju!!!

VL
OB
-obrisani-
07:41 25.07.2012.

A sta bi ti ta fora sa hotelima trebala znacit ? Ako su austrijski ili bilo ciji hoteli valjda su ih kupili , to znaci da ih je sigurno neko i prodao , da ljudi rade u tim hotelima ii sta sada?? Kolko znam na Krku domace stanovnistvo radije proda strancu nego domacem , zato smo tamo vec u manjini i to je to !

VL
DU
Deleted user
07:46 25.07.2012.

CUVAJ SE SENJSKE RUKE: nauci malo bolj hrvatski .... KAMO CETE a ne GDJE CETE ... (srpsko/bosanski) ... a Vi, MEDJIMUREC - to ste odlicno rekli!

VL
SN
snoopy001
07:54 25.07.2012.

@čuvaj se senjske kite ne kužim poantu tvog posta! ima negdje i "naših" hotela? ja nemam nijedan, a vjerojatno ni ti... bili su nekad u državnom vlasništvu, ali zahvaljujući krivoustom gadu i ZNA SE kome, nešto ih je rasprodano, neštošto opljačkano do golih zidova, a nešto dovelo do propasti...

VL
DH
Dante_HR
08:02 25.07.2012.

Prijava zbog ''remećenja javnog reda i mira'' za zlostavljače djece, jer su - žene! Dobar je to primjer koliko je Hrvatska postala nenormalna. Dvogodišnje dijete ne štiti se od neposrednog zlostavljanja opasnog po život. U ovoj socijalno bolesnoj zemlji, majka je majka i onda kada ubije dijete, ili kada ga, kao ovdje, baca naglavce na tlo. Djeci sustav brani očeve (posebno u razvodima), jer su, jednostavno, majke tako zaželjele. Patologija militantnog feminizma, koja diktira socijalnu politiku i pravosuđe, dovela je Hrvatistan u krajnje nehumanu tvorevinu, da se dijete, od začeća, pa do 18 godine tretira kao ''nakupina stanica'', bez ikakvih životnih i stvarnih prava. Ako je to dijete dječačić, do 18 godine neće imati nikakva prava, a nakon toga, ako želi svoja životna prava, mora postati homoseksualac. Cilj je jasan, uspješno se ostvaruje, hrvatska obitelj, kao osnov društva, izumire rapidno. Nigdje u svijetu ovaj sofisticirani genocid nije prošao, ali ovdje cvate. Možda je Darwin imao pravo, tvrdeći da je ispravna jedino prirodna selekcija - pa neka Hrvati i odumru, jer su očigledno preglupi da bi štitili živote i zdravlje vlastite djece.

VL
LU
luftbremzer
08:11 25.07.2012.

Prije nekoliko godina, ljetovao u "izraelskom" hotelu u srcu grada Raba. Da je hotel u vlasništvu stranaca, saznao sam tek godinu dana kasnije na internetu. Posluga i smještaj u tom urednom i obnovljenom hrvatskom hotelu bili su iznadprosječni za ono što srećemo u našem turizmu. Godinama ljetujem na jadranskoj obali, osuđen na uglavnom lošu uslugu domaćih hotela. Većina njih nije ozbiljnije obnavljana već desetljećima, a nemotivirano i ponekad nekulturno osoblje sramote naš turizam. Oni hoteli, koje je netko kupio te u njih uložio kapital i znanje, svojom kvalitetom odskaču nekoliko klasa u odnosu na ono što smo naslijedili iz socijalizma, a nismo znali održavati i unapređivati. Čuvaj se senjske ruke prodaje jeftinu ksenofobiju koja je nažalost dio našeg gubitničkog mentaliteta, vidljivoga posvuda od gospodarstva do bilo kojeg drugog segmenta društva. Da bismo se pomaknuli s dna na koje smo pali, nemamo vlastitog znanja i kapitala, a kada prepustimo nekome drugome da pokrene posao, onda jalno prebrojavamo krvna zrnca nesretnika koji je odlučio poslovati s Hrvatima

VL
DH
Dante_HR
08:24 25.07.2012.

Poštovani komentatori, uspjeli ste me zgroziti čak i više od hrvatske policije, koja ''najavljuje istragu zbog sumnje u zanemarivanje djeteta''. Mislim, razumijem problem s prodajom hrvatskih turističkih kapaciteta strancima, ali, za Boga miloga, članak govori o dvogodišnjem djetetu koje nekim slučajem nije izgubilo život, izloženo na milost i nemilost svoje ''materijalne vlasnice'' - majke. Za usporedbu, nedavno je netko usnimio dvogodišnjeg dječačića kako u očevom društvu naginje bocu piva (nitko ne zna da li je dječačić uopće gutnuo pivu), pa je otac završio u zatvoru i oduzeto mu je skrbništvo. Halo! Policija ovdje opisani pokušaj ubojstva iz nehata opisuje (prema riječima novinara) kao - zanemarivanje! Da ne bi bilo zabune, mnoge su majke savjesne i brižne, ali su takvi i mnogi očevi, što se ne percipira u sustavu. Poanta je u tome da u Hrvatskoj dijete nema niti osnovna prava na život! To je činjenica i to je, za moje pojmove, najveća sramota hrvatske države, jer su djeca svetinja, ne (samo) u religijskom smislu, nego u životnom.

VL
OB
-obrisani-
09:00 25.07.2012.

Opet ti "kulturni" zapadnjaci !

VL
JA
japa
09:16 25.07.2012.

Kulturni zapadnjaci prilagodili se okolici.....

VL
HO
Hoch03
09:01 26.07.2012.

Ova mozda nezna niti tko je otac jadnog klinca. Vise od pola zivota sam u Austriji..,tamo toga ima malo vise..,KOJI ZAPAD ?! Budimo mi ponosni, na nase majke hrvatice !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.