Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljao po cesti

Pijani Zadranin (30) skrivio dvije prometne i divljao po kafiću

policija
Arhiva VL
08.07.2010.
u 09:24

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak je, uz optužni prijedlog zbog više prekršaja priveden prekršajnom sucu u Zadru koji mu je odredio kaznu zatvora.

ZADAR - Zadarska policija sinoć oko 23 sata uhitila je 30-godišnjeg Zadranina koji je sinoć u sat vremena u alkoholiziranom stanju skrivio dvije prometne nezgode i pobjegao.

- Oko 22.30 sati nepoznati je počinitelj u Ulici Petra Skoke upravljajući neregistriranim BMW-om udario u parkirani osobni automobil zadarskih registarskih oznaka u vlasništvu 33-godišnjakinje. Vozač se udaljio s mjesta događaja, a 15-ak minuta kasnije u Ulici kneza Novaka Krbavskog nepoznati je vozač istim osobnim vozilom  udario u stražnji desni dio parkiranog osobnog vozila vukovarskih registarskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjaka. I tada se udaljio - kazali su iz PU zadarske čiji su djelatnici pronašli automobil kojim je 30-godišnjak divljao u Ulici Ivana Lucića.

Uhićeni 30-godišnjak je prijavljen i zbog divljanja u jednom kafiću gdje je oko 22.40 sati sa stola za kojim je sjedio bacao čaše s pićem na pod. Uskoro je pronađen u Ulici Petra Skoke te je doveden u policiju gdje je utvrđeno je da ima oko dva promila alkohola u krvi.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja 30-godišnjak je, uz optužni prijedlog zbog više prekršaja priveden prekršajnom sucu u Zadru koji mu je odredio kaznu zatvora. Također protiv njega će Prekršajnom sudu u Zadru redovnim putem biti podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, priopćili su iz PU zadarske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije