Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1,2 PROMILA U KRVI

Pijani slovenski državljanin napao policajce u Međimurju

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/2
24.02.2020.
u 12:08

Vozač nije ozijeđen, ali zato jesu, i to lakše, policijski službenici

Slovenski državljanin prijavljen je zbog napada na policajce u Međimurju. Jučer u 1.55 sati u Štrukovcu policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće u nadzoru cestovnog prometa zaustavili su Renault Clio slovenskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnji slovenski državljanin s prijavljenim stalnim boravkom u Hrvatskoj.

Prilikom nadzora počeo je verbalno vrijeđati policijske službenike, i kako nije prestajao usprkos izdanim upozorenjima, policajci su mu priopćili da je uhićen. Vozač je potom fizički nasrnuo na njih, no svladali su ga uz uporabu sredstva prisile. Alkotestiranjem mu je izmjereno 1,2 promila alkohola u krvi.

Vozač nije ozijeđen, ali zato jesu, i to lakše, policijski službenici. Uz optužni prijedlog vozač je odveden dežurnoj sutkinji Općinskog suda u Čakovcu i nakon saslušanja pušten na slobodu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije