Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treće poluvrijeme

Pijani Bad Blue Boysi policajcu u Sl. Brodu slomili koljeno

\'10.09.2011., Split - Nogometna utakmica 7. kola 1. HNL, NK Hajduk - GNK Dinamo. BBB Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL\'
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
09.10.2011.
u 15:34

Prilikom policijske intervencije 17-godišnjak iz Broda je napao 24-godišnjeg policajca udarcem s leđa u potiljak. Ozlijeđenom policajcu u pomoć je priskočio 30-godišnji kolega kojeg je isti mladić teže ozlijedio

Prijateljska nogometna utakmica između Marsonije 1909 i Dinama u Slavonskom Brodu imala je u subotu oko 22 sata na središnjemu gradskom trgu Korzu i svoj neželjeni nastavak. Naime, skupina od devet najvatrenijih Dinamovih navijača Bad Blue Boysa u dobi od 16 do 24 godine iz Zagreba, Slavonskog Broda i Velike Gorice u alkoholoziranom je stanju galamila i uznemiravala građane.

Prilikom policijske intervencije 17-godišnjak iz Broda je napao 24-godišnjeg policajca udarcem s leđa u potiljak. Ozlijeđenom policajcu u pomoć je priskočio 30-godišnji kolega kojeg je isti mladić teže ozlijedio.


- Svi prekršitelji su privedeni i zadržani u policijskim prostorijama, te je kod svih očitana koncentracija alkohola u organizmu. Svi će biti prekršajno prijavljeni zbog narušavanja javnog reda i mira, a 16-godišnjak iz Broda i zbog prekršaja iz Zakona o oružju, s obzirom da je policija kod njega pronašla hladno oružje, takozvani bokser.

Protiv 17-godišnjaka, pak, slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu zbog sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti te napada na službenu osobu – kaže glasnogovornica PU brodsko-posavske Kata Nujić. Teže ozlijeđeni policajac zadržan je na bolničkom liječenju, a neslužbeno doznajemo kako je prilikom naguravanja sa 17-godišnjakom i pada na zemlju zadobio prijelom koljenične kosti.

Komentara 51

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
15:50 09.10.2011.

Opet, po ko zna koji vec put, ista prica. Pa ti mladici su kao bjesni psi, napadaju kog stignu, ali, samo ak su u coporu. Da je u americi napao policajca na duznosti s ledja i ozlijedi ga, .. sledecih 20-ak godina nebi vidio sunca s vanjske strane resetaka.

FE
Felicijen
16:06 09.10.2011.

Dobro, mi nemamo Sibir, ali trebalo bi te divljake isključiti iz društva na neko duže vrijeme, isprati im mozak Arielom i ponovno programirati. Svuda ima robe s greškom pa zašto ne bi bilo i u ljudskoj populaciji...

VA
valsimot53
10:16 10.10.2011.

uostalom, odite na youtube i otipkajte \"maksimirska istina\". pogledajte klip pa se tek onda javite i pametujte ali nakon toga sumljam da ce itko imati snage braniti debile u uniformama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije