Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAČNE VODE

Pijana žena kuhinjskim nožem pokušala ubiti supruga

nož
Arhiva VL
24.09.2009.
u 11:45

U tučnjavi je žena (24) kuhinjskim nožem ubola supruga, koji je lakše ozlijeđen. Ženi je je izmjeren 1,91 promil alkohola u krvi.

Nakon što je nevjenčanog supruga nakon svađe i pod znatnim utjecajem alkohola pokušala ubiti kuhinjskim nožem, istražni sudac Županijskog suda u Karlovcu  24-godišnjakinji iz Oštarija odredio je zabranu približavanja oštećenom suprugu.

Nevjenčani par sukobio se u utorak oko 22 sata ispred obiteljske kuće u Oštarijama kraj Ogulina. Između 24-godišnjakinje i 36-godišnjaka najprije je izbila svađa, a potom i tučnjava.

U tučnjavi je 24-godišnjakinja kuhinjskim nožem ubola supruga, a u Općoj bolnici Karlovac ustanovili su da je lakše ozlijeđen. Nakon sukoba ženi je je izmjerena koncentracija od čak 1,91 promil alkohola u krvi.

Sličan slučaj dogodio se i nedaleko od Karlovca u mjestu Gornja Glina 13. svibnja ove godine. Tamo je 24-godišnjakinja nožem u leđa ubola svojega 42-godišnjeg nevjenčanog supruga. Sve se dogodilo dok su radili na njivi, a slučaj je okarakteriziran kao pokušaj ubojstva.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Vuglec
Vuglec
12:48 24.09.2009.

Dajte zatražite komentar one velike stručnjakinje za sva područja, mislim da se zove Neva Tole, koja kaže da žene ne mogu biti nasilne. Pa jel ima koja sigurna kuća za muškarce?

BR
brendonn
16:30 24.09.2009.

na stotinu ludih muževa neka se nađe i jedna luda žena...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije