Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrali se na rivi

Pijana htjela skočiti dečku na leđa pa pala i razbila glavu

\'hitna_pomoc\'
Arhiva VL
25.07.2011.
u 14:02

Pozvana je hitna pomoć koja je djevojku iz Belgije odvela u bolnicu. Liječnici su utvrdili da je pijana i kako je, na sreću, samo lakše ozlijeđena.

Devetnaestogodišnja Belgijka Ghalia V. jutros oko 3.20 sati na splitskoj rivi pokušala je skočiti na leđa svojeg dečka, vršnjaka Romaina H. Kako se on izmaknuo, djevojka je pala na beton i razbila glavu. Pozvana je hitna pomoć koja je Ghaliju odvela u bolnicu. Liječnici su utvrdili da je pijana i da je, na sreću, samo lakše ozlijeđena. U početku se sumnjalo da je riječ o frakturi lubanje. Zadržana je na promatranju, a još se ne zna koliko je promila izmjereno u djevojčinoj krvi alkotestiranjem.

.

 

Ključne riječi

Komentara 6

LI
liliZG
14:22 25.07.2011.

pijance bog čuva.

OB
-obrisani-
16:04 25.07.2011.

Dečko je kriv,jer se izmaknuo,

OB
-obrisani-
00:34 26.07.2011.

djevojka se sad uvjerila kako je zabranjeno skakati na dečke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije