Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nokautiran

Pijan vrijeđao, bacao kamenje i slomljenog nosa završio u bolnici

alkohol
Arhivska fotografija
01.07.2012.
u 12:08

Alkoholizirani 42-godišnjak kamenom je gađao čovjeka i promašio, ali je pogodio vozilo koje je naišlo. Potukao se s vozačem koji ga je udario šakom u glavu i teško ga ozlijedio

Pijanstvo 42-godišnjeg N.B. iz Splita, završilo je vrlo loše po njega. Divljao je po splitskom Mertojaku i završio u splitskom KBC-u s frakturom nosne kosti i dislociranom vilicom.

Oko 18.30 sati u alkoholiziranom stanju vrijeđao je 34-godišnju zaposlenicu pekare Flora, a potom i 40-godišnjeg vlasnika koji ga je pokušao smiriti.

To ga je dodatno razbjesnilo pa je čovjeka pokušao pogoditi kamenom. Promašio ga je, ali je pogodio vozilo kojim je upravljao 24-godišnji M.B. Mladić je ljutit izašao iz automobila, ali kada je vidio u kakvom je stanju napadač i on ga je isprva nastojao primiriti.

Nije pomoglo, 42-godišnjak ga je fizički napao i M.B. ga je udario šakom u glavu. N.B. je s teškim tjelesnim ozljedama zadržan u KBC-u Split. Policija nastavlja s kriminalističkim izvidima.

Ključne riječi

Komentara 4

CH
chemica
13:25 01.07.2012.

Svaka čast 24-godišnjaku. Ima puno bolje živce od nas starijih. Pokušao je lijepim načinom dok bi mu većina već na grobu plesala, ali kada naiđeš na budalu kojoj je jednostavno suđeno da strada...Nadam se kako će malom pronaći poneku olakšavajuću okolnost da baš ne završi u zatvoru zbog alkosa.

SR
sta_reci
17:19 01.07.2012.

Sto ne rijesava psihologija, rijesava fizika .. hehe

OB
-obrisani-
18:11 01.07.2012.

Jedna ljepo upotrebljena pedagoška mjera za neodgojenu budalu koja se stručno zove...štos u nos....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije