Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije htio kući

Pijan teško ranio nogometaša jer ga je prerano dovezao s fešte

novo selo upucan nogometaš (1)
Foto: Dušan Mirković/ Pixsell
1/5
23.09.2013.
u 19:15

Busnovac je uzeo traktor, ali mu se na poljskom putu ispriječila Orljava. Pješke je otišao do Zlatnog luga gdje ga je susreo Darmopil

Pijani Stjepan Busnovac (63) hicima iz puške teško je ranio nogometaša i domara NK Požege Darija Darmopila (32) u Novom Selu pokraj Požege. Razlog - Darmopil ga je prerano dovezao kući s fešte.

Na slavlju su bili i Željko, sin Stjepana Busnovca, i njegova supruga Ivanka.

– Kako je suprug malo popio, a inače ne smije piti, kada smo krenuli kući oko 1 sat, svi troje išli smo sinovim autom, a njegov je ostao pred restoranom – kazala je potresena Ivanka Busnovac zabrinuta za stanje ozlijeđenog Darija. Međutim, Stjepanu se uopće nije svidjelo što su kući došli kući prerano pa se htio vratiti.

– Uzeo je traktor i krenuo prema restoranu – nastavljaju supruga i sin. Na poljskom putu do restorana ispriječila mu se Orljava pa je traktor ostavio u kukuruzu, a ostali je dio puta do Zlatnog luga propješačio. U Zlatnom lugu zatekao je Darmopila i još dvojicu koji su nakon slavlja spremali stvari. Dario mu je tada ponudio da ga odveze kući. Kada su došli kući, Busnovac je opet bio bijesan što su ga "rano" dovezli kući. Uzeo je pušku i, dok su mu je ukućani pokušavali oduzeti, on je ipak uspio okinuti te je ranio Darija koji je počeo bježati. Uspio je preskočiti susjedovu ogradu, ali je pao u dvorištu. Inače, Darmopilova bivša supruga, vojnikinja Lana Olšak (30) teško je ozlijeđena početkom svibnja u misiji ISAF-a u Afganistanu.

>>Ispalio tri metka u Darija Darmopila, nogometaša NK Požege

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije