Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITOMAČA

Pijan sletio s automobilom, kupio moped i onda naletio na nekoga koga nije očekivao

Najbolja prijevozna sredstva tijekom ljeta su ona na dva kotača - s motorom ili bez
Srecko Niketic/PIXSELL
19.05.2022.
u 09:50

Pokazalo se da je imao 1,54 promila alkohola u krvi,

Vozač osobnog automobila bjelovarskih registarskih oznaka (35) pokazao je nevjerojatnu snalažljivost kad je pijan sletio s ceste u Špišić Bukovici, ali na kraju sreća ga ipak nije dovoljno pomazila jer ga je slučajno na mopedu zaustavila policija.

Muškarac je u ponedjeljak iza 20 sati pod utjecajem alkohola i uslijed prevelike brzine izgubio nadzor nad vozilom u zavoju tik ispred željezničkog prijelaza u Špišić Bukovici. Uhvatio je bankinu i automobilom udario u 'semafor', HŽ-ov uređaj koji vozačima služi za upozorenje.Dijelovi automobila uslijed udarca zahvaćaju polubranik, a automobil se nastavlja kretati po travi i zaustavlja tek nakon ulaska u kanal, gdje udara u betonski stup, navodi portal Icv.hr.

Na sreću, 35-godišnjak nije zadobio nikakve ozlijede u nesreći već je samo izašao iz automobila svjestan da je skrivio nesreću te odlučuje pobjeći. U tom trenutku nailazi drugi muškarac na mopedu. Vozač iskorištava priliku i kupuje od njega moped marke Baotian za 1.000 kuna koji nije niti registriran niti ima kacige u opremi. Nakon toga, skinuo je tablice sa svojeg oštećenog automobila kojeg ostavlja u kanalu i sjeda na moped.

Nakon svega toga, vozač odlazi na "još jednu rundu" u Pitomaču, prije povratka kući u Bjelovar. Unatoč svemu što se dogodilo te večeri, on nastavlja vožnju mopedom te ga posve slučajno zaustavljaju djelatnici PP Pitomača koji otkrivaju tablice automobila ispod sjedala

Muškarac je odmah uhićen, a budući da je imao 1,54 promila alkohola u krvi, upućen je i na triježnjenje.

 

Komentara 1

MO
modovisisajteMaraschino
10:25 19.05.2022.

a VIN brojeve na automobilu zaboravio? hehehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije