Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pritvoren

Pijan pucao i prijetio gostima kafića u Otoku kod Sinja

Izgrednik je pritvoren na mjesec dana
Pixsell
19.06.2010.
u 16:49

Policija je u teretnom vozilu i u kući Stjepana .V. pronašla pištolj, kalašnjikov, lovačku pušku i streljivo

Nakon što je pijan pucao iz pištolja u zrak i prijetio ubojstvom petorici gostiju dvaju kafića, Šesto" i "Kod Bana" u Otoku Dalmatinskom kod Sinja, policija je uhapsila Stjepana V.(55). Izmjereno mu je 2,05 promila alkohola u krvi. Kako se bunio zbog zadržavanja tvrdeći da se boji zatvorenog prostora, policija ga je odvezla na Odjel psihijatrije splitske bolnice gdje su konstatirali da nema razloga za zadržavanje. Doveden je u županijski istražni centar i na kraju mu je istražni sudac Slavko Lozina odredio jednomjesečni pritvor.

Policija je u teretnom vozilu i u kući Stjepana .V. pronašla pištolj, kalašnjikov, lovačku pušku i streljivo. 

Policija je protiv njega podnijela tri kaznene prijave, za općeopasnu radnju, za prijetnju te za nedozvoljeno držanje oružja.

Komentara 3

MM
Mladen Miletić
17:24 19.06.2010.

Malo uzbudljivi čin otrijezno se pustiga doma da bude opet sve u redu

NA
nadaparabola
19:51 19.06.2010.

a slavko lozina ce mu to oprostiti jer boze moj covjek je ucesnik domovinskog rata,a takvi se definitivno ne osudjuju ma sta god da su pocinili.

DO
doktorica
07:49 20.06.2010.

Treba svima oduzeti oružje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije