Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedva dočekali

Pevec u Bjelovaru otvorio vrata: Kupci navalili na bijelu tehniku

pevec
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/7
26.02.2010.
u 09:18

Prema planu stečajnog upravitelja Darka Šketa, početkom ožujka otvorit će se prodajni centar u Zadru, a potom i u još nekim gradovima.

BJELOVAR - Nakon dva mjeseca jutros u 8 sati ponovno je otvoren prodajni centar Peveca u Bjelovaru, čiji je početak rada nestrpljivo očekivalo 50-ak kupaca koji su pohrlili među police u potrazi za jeftinijom robom. 

U tome se nisu prevarili, posebice oni koji su na odjelu bijele tehnike kupovali i do 60 posto jeftinije hladnjake, peći ili klima-uređaje. Tako je već u prvih desetak minuta nakon otvaranja na tom odjelu zabilježena i rekordna pojedinačna kupnja vrijedna 10.000 kuna. Cijene kupci drže povoljnima, osim televizora koji su nešto skuplji nego u prijašnjoj ponudi. Zasad se neće moći plaćati čekovima, ali "prolaze" sve kreditne kartice.


U bjelovarskom centru radit će 55 djelatnika, koje raduje što je s većinom dobavljača dogovorena isporuke robe, što jamči dugoročnije poslovanje.

Prema planu stečajnog upravitelja Darka Šketa, početkom ožujka otvorit će se prodajni centar u Zadru, a potom i u još nekim gradovima.

Komentara 6

KR
kreont
10:02 26.02.2010.

A da li će ovi radnici i u kolikoj mjeri dobiti plaće ?

TZ
trnjan_zg
13:20 26.02.2010.

OBI, Bauhaus, Baumax... su veoma dobro organizirane multinacionalne kompanije koje imaju prodaju po cijelom svijetu. Pevec je 20 godina u zaostatku organizacijski, a što se tiče financiranja, s kreditima po \"našim\" bankarima nije imao ni teoretske šanse konkurirati.

TE
tetrijebzg
09:54 26.02.2010.

Konačno da su neki radnici počeli ponovo raditi a valjda je i Pevec prošao dobru školu pa će sada pametnije poslovati.U ovoj krizi bar nešto pozitivno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije