Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Forum 'Dubrovnik 2016.'
Povratak na članak

Petrov otkrio koje mjere će se naći u nacionalnom programu reformi

– U nacionalnom planu reformi, koji je u pripremi, neke od mjera imat će izravni fiskalni učinak, a osobito promjene koje se planiraju u zdravstvu, sustavu javne nabave, informatizaciji javne uprave itd. – kazao je Petrov.

Komentari 8

LE
LeonardS
14:07 15.04.2016.

Gosn. Petrov vi se već pomalo previše pravite "grbavi" ne postoje nikakve reforme ako se prvo ne napravi reforma pravosuđa, dakle ne izmišljajte toplu vodu jer je i vama jasno zašto gubite povjerenje građana

VL
DO
domljani
13:39 15.04.2016.

prosite slovence da vam pomognu; oni su u digtalizaciji svjetlosne godine ispred hrvatske

VL
MA
MaSpa
14:43 15.04.2016.

Oćel' se taj plan ovjer't kod javnog bilježnika sa pečatom, ja inaće ne vjerujem u to!

VL
OV
Ovozemaljski
14:25 15.04.2016.

Ja preporucam da pdv dignete na 90%, a porez na dobit isto oporezivati sa 90%, birokraciju bi trebalo povecati, pogotovo sta se tice izdavanja građevinskih dozvola, zasto da se ceka po 5 godina, treba biti minimalno 20 godina rok za dobivanje dozvole i podhitno treba zaustaviti sve investicije da nebi ugrozili vrstu kukca dugorepi krilas jer najbitnije je da on prezivi, ljudi mogu i crknut od gladi, zatim bi trebalo poskupiti vodu i struju za najsiromasnije, tako da sto prije napunimo proracun i zadnja reforma bi trebala biti smanjenje sredstava za znanost i povecanje izdvajanja za politicke stranke, partizanske i ustaske mirovine, jer sta su sve dobroga za nas napravili politicari, te ove dvije vojske, pa to se ne moze novcima platiti, predlazem da odmah i njihovim sukununucima osiguramo mirovine u iznosu od 3 prosjecne place!

VL
OV
Ovozemaljski
14:30 15.04.2016.

Pitanje za ministra financija; da li je vise 25% od nicega ili 10% od necega? Pa ako bude znao tocan odgovor, predlazem mu da reformu poreznog sustava krene rijesavati u skladu sa tocnim odgovorom!

VL
Avatar Hadezeov domoljub
Hadezeov domoljub
13:47 15.04.2016.

Bez ovjere tih tvojih reformo kod nekog nadripisara ti ne vjerujemo hehe. Nikad ti nebi bio u Vladi neke normalne zemlje nego bi čamio u zatvori zbog krivokletstva, odnosno ovjere lažnog iskaza.

VL
CI
cinbenik
14:11 15.04.2016.

Najvece reforme za Hrvatsku bu bile da ostupi i Bozo foteljas i lazni domoljub u sva cirkus vlada

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.