Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Manje oružja"

Petrinjac policiji dragovoljno predao arsenal oružja

oružje
PU zadarska
22.09.2011.
u 12:13

Uz pripadajuće streljivo 37-godišnjak je predao i malokalibarsku pušku, puškomitraljez, eksplozive, trenutne i tenkovske mine, ručne bombe...

Petrinjac (37) jučer je petrinjskim policajcima prijavio da posjeduje veću količinu oružja i eksplozivnih sredstava koje bi dragovoljno predao.

Predao im je malokalibarsku pušku, tri automatske puške, puškomitraljez, 22 spremnika za automatsku pušku, nož za automatsku pušku, dva spremnika za puškomitraljez, više od 15 kilograma raznog eksploziva, 17 detonatorskih kapisli, 35 trenutnih mina, četiri tenkovske mine, 27 ručnih bombi, dva ručna raketna bacača, tzv. zolje i 5600 komada nerasprskavajućeg streljiva.

Budući da je muškarac oružje predao dragovoljno, protiv njega neće biti podignuta nikakva prekršajna i kaznena prijava u skladu s akcijom "Manje oružja – manje tragedija".

Komentara 1

IB
istina_boli
20:48 22.09.2011.

Kurmoj bi on predo da to nije pocelo da hrdja pa ga bilo prpa da se samo ne aktivira,a to mu se moglo lako desit. Ajd sad svi vi koji ste pokrali oruzje predajte svoje dok nije samo pocelo da puca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije