Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mafijaš iz džetseta

Petra Maroje: Cvetko Simić bio je galantan, nisam znala čime se bavi

petra meroje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
23.04.2010.
u 20:00

Cvetko Simić, čiji je leš nađen u Jarunu, družio se s poznatim Hrvatima, a Petra Maroje priznaje da je bio vrlo galantan.

Lijepo odjeven, uglavnom u skupim odijelima, srbijanski narkodiler Cvetko Simić Preletač (44), čiji su raskomadani ostaci pronađeni prije mjesec i pol u jarunskom jezeru, bio je rado viđen gost razvikanih zagrebačkih klubova.

U društvu manekenki
Prijateljima uslužan Cvele, kako su ga zvali, volio je za čestih posjeta metropoli zalaziti u Khalu i Ritz. Ovaj drugi mu je, prema tvrdnjama osoba koje su ga znale, bilo jedno od omiljenijih mjesta za izlaske.

Okružen zgodnim studenticama i manekenkama, nerijetko je svoje zagrebačke prijatelje iz redova tzv. džetseta častio pjenušcem.

Provodeći opsežnu istragu o Simićevoj likvidaciji, koja se povezuje s međunarodnim lancem krijumčara kokaina, policija se, doznajemo, o Simićevim navikama i osobama s kojima je bio u kontaktu, raspitivala i u “zvjezdanim” krugovima pa je došla i do Petre Maroje, Aleksandre Grdić i Romana Majetića.

– Kratko smo bili u društvu prije tri, četiri godine. Ne mogu reći da sam ga osobno poznavala. S Cvetkom me upoznala osoba s kojom sam u međuvremenu izgubila kontakt – otkrila nam je manekenka Petra Maroje. Priznala je da je u međuvremenu razgovarala s policijom o Simiću.

Te večeri srbijanski kriminalac nije previše govorio o sebi niti je ikome otkrivao čime se zapravo bavi.

– Bio je galantan i svojim ponašanjem nije uopće odavao da je kriminalac. Na sebi nije imao nikakvih zlatnih lanaca koje takvi obično nose – kaže Maroja. Nakon te večeri Simića više nije vidjela. Kasnije je iz medija doznala da je okrutno ubijen u Zagrebu, što ju je šokiralo.

Kontakti u Beogradu
Policija se kod manekenke, doznajemo, raspitivala o njezinim kontaktima sa Simićem u Zagrebu, ali i u Beogradu u vrijeme dok je ondje neko vrijeme boravila s bivšim dečkom producentom Romanom Majetićem.

On pak poriče da je ikad bio u društvu ubijenog narkodilera te tvrdi da se inače ne druži s takvim profilom ljudi. Policija ga, tvrdi, nije zvala na razgovor zbog informacija o Cvetku Simiću.

Komentara 42

OB
-obrisani-
10:56 24.04.2010.

Izjava stoljeca, na sebi nije imao zlatne lance, kao sto imaju mafijasi.hahahahahahahahahahahah LUDA KO KUPUS

VO
Vorosmart
21:49 23.04.2010.

A i da je znala čime se bavi,bilo bi isto. Intelektualka Petra je skužila da je Cvele bio kriminalac-intelektualac,jer ne nosi zlatni lanac od 800gr.Još jedan primjer sveopće estradizacije i totalno poremećenog sustava vrijednosti. Na što će ličiti ovaj svijet kroz neko vrijeme!?

NE
neprilagođen
09:59 24.04.2010.

ja san mislija da si ga upoznala na fejsu,petrice,petrice vrati se ti nama u zadrić ima i odi belinke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije