Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

PETA iskoristila Tigera Woodsa u kampanji za kastraciju životinja

tiger woods
AFP
25.02.2010.
u 14:27

"Previše seksa može biti loše", slogan je koji para oči s ogromnog jumboplakata smještenog u Cypressu na Floridi, rodnom mjestu američkog golfera Tigera Woodsa.

"Previše seksa može biti loše", slogan je koji para oči s golemog jumboplakata smještenog u Cypressu na Floridi, rodnom mjestu američkog golfera Tigera Woodsa. Kampanju s Tigerom Woodsom u glavnoj ulozi pokrenula je PETA, Međunarodna organizacija za zaštitu životinja, inače poznata po kontroverznim vizualnim kampanjama.

Njome se vlasnici kućnih ljubimaca pozivaju na sterilizaciju vlastitih životinja, sve da bi se smanjio broj napuštenih životinja u azilima, a time posredno i njihovo uspavljivanje. Ideju za kampanju u PETA-i dobili su nakon seksualnog skandala promiskuitetnog Amerikanca, najboljeg golfera na svijetu, a s njim su u realizaciju krenuli nakon njegove javne isprike.

Kompletan natpis na jumboplakatu glasi: "Previše seksa može biti loše... također i za male tigrove. Poštedite svoje mačke i pse nevolja: kastrirajte ih ili sterilizirajte!"

Komentara 1

OB
-obrisani-
15:28 25.02.2010.

super, udruga za zaštitu životinja ih želi kastrirati, dali da očekivamo da i udruge za zaštitu ljjdskih prava povuku slične poteze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije