Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijava manijaku

Perverznjak zivkao medicinske sestre po 80 puta u jednom danu

hitna pomoc
Ivana Ivanović/Pixsell
03.01.2012.
u 21:00

Uvijek bi počeo istom pričom. Kao, bio je s nekom ženom, odnosno imao je odnos s njom pa ga je, primjerice, zanimalo zašto je dobio temperaturu. Sve bi se vrlo brzo pretvorilo u perverziju – kaže ravnatelj.

Gotovo dvije godine 52-godišnjak iz okolice Unešića nazivao je bez potrebe djelatnike Hitne medicinske pomoći u Zadru. Uglavnom bi tražio da ga spoje s medicinskim sestrama pa bi ih počeo uznemiravati svojim perverzijama. U policiji, koja ga je konačno uspjela locirati i uhititi, tvrde da je 52-godišnjak zadržavao u razgovoru i ometao u svakodnevnom radu djelatnike Hitne medicinske pomoći te da je blokirao telefonsku liniju za hitne pozive pacijenata. Zbog toga je protiv 52-godišnjaka podnesena kaznena prijava.

U smjeni zvao po 80 puta

– Imali smo mi i ranijih godina još slučajeva u kojima smo zvani i po više puta, što nam je ometalo rad. No, ovo što je ovaj čovjek radio, bilo je prestrašno. Počeo je zvati prije dvije godine, a imao je četiri ili pet telefonskih brojeva s kojih je zvao. Jednom je, dok sam bio dežuran u smjeni, nazvao čak 80 puta – priča nam Vlatko Grković, ravnatelj Hitne medicinske pomoći u Zadru.

Iz zadarske hitne o svemu su obavijestili policiju, no 52-godišnjak se očito uspješno uspio skriti od policije pa je nastavio s maltretiranjem uglavnom djelatnica.

Blokirao linije

– Uvijek bi počeo istom pričom. Kao, bio je s nekom ženom, odnosno, imao je odnos s njom pa ga je, primjerice, zanimalo zašto je dobio temperaturu. Sve bi se vrlo brzo pretvorilo u perverziju i naposljetku njegovo samozadovoljavanje. Najveći je bio problem što je u to vrijeme zauzimao liniju drugima kojima bi pomoć bila potrebna, a istodobno smo mi morali primiti njegov poziv jer se nikad ne zna je li čovjeku potrebna pomoć. Ni to što smo odnedavno prespajani preko 112 nije ga zaustavilo. Bio sam već digao ruke od tog slučaja kada su mi javili da je uhićen – rekao nam je Vlatko Grković.

Iz policije doznajemo da je 52-godišnjak već prijavljivan zbog uznemiravanja djelatnika Hitne medicinske pomoći i to u Šibeniku te Splitu, a nedavno je seksualnim aluzijama preko telefona uznemiravao i medicinske sestre u jednoj privatnoj zadarskoj ambulanti.

Komentara 13

BG
bijesna glista
21:29 03.01.2012.

Hm Sad ga treba strpati u odgojno popravnu ustanovu da se malo igra sa nauljenim i nabildanim bolesnicima koji misle da su prvaci svijeta u skakanju preko konja s hvataljkama.

ZV
zveket
21:33 03.01.2012.

:DDDDDDD valjda je čovjek skužio da mu hotline uzme cijelu plaću :DDDDDD

OB
-obrisani-
21:54 03.01.2012.

hehehehe....kralj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije