Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luksuz bez premca

Penthouse od 50 mil. $ s pogledom od 360 stupnjeva na New York

one madison,stanovi (1)
Foto: One Madison Penthouse
1/16
26.09.2013.
u 12:05

New York: Nevjerojatni penthouse zauzima čak tri kata luksuznog stambenog nebodera One Madison

Senzacionalni stambeni neboder One Madison prije dva dana oglasio je stanove za prodaju, a među njima se našao i nevjerojatno luksuzan penthouse vrijedan 50 milijuna dolara. Cijena je to stana iz kojeg se pruža pogled na New York od 360 stupnjeva, navodi New York Times.

Tanki stakleno-brončani neboder od 60 katova nalazi se na južnoj strani parka Madison Square. Sadrži 53 stana od kojih najjeftiniji stoji pozamašnih 1,8 milijuna dolara. Nevjerojatni penthouse zauzima čak tri kata do kojih se stiže unutarnjim dizalom. Na 650 četvornih metara nudi vlastiti spa s bazenom, prostoriju za fitness, sobu za jogu te igraonicu za djecu. Svi ti dodatni sadržaji samo su ''šlag na torti'' u kojem će vlasnici moći uživati kada napuste jednu od pet spavaćih soba, dnevni boravak i veliku, luksuzno opremljenu kuhinju.

>>Budite u trendu i ovime uštedite prostor u svom domu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije