Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUMMIT U NJEMAČKOJ
Povratak na članak

Pence Europi: Trump vam šalje poruku, mi smo vam najveći saveznik. Lavrov: NATO je ostao u prošlosti

NATO je ostao hladnoratovska institucija, to vidimo po izjavama političara jučer i danas", rekao je Lavrov na sigurnosnoj konferenciji o sigurnosti

Komentari 12

DU
Deleted user
15:29 18.02.2017.

Rusija je krajem devedesetih startovala inicijativu industrijalizacije zemlje. Nisu uspjeli. Prevelika je bila konkurencija a nisu znali kako. Uspjeli bi da su bili napravili pravnu državu pa da su investitori sigurni da mogu doći do svog prava u toj zemlji. Onda bi se slile milijarde sa dugotrajnim očekivanjima. Ali nisu željeli pravnu državu te nisu uspjeli. Kad je Rusija zauzela Krim, dato je otvoreno na znanje da je za njihov neuspjeh kriv EU. Ali to nije tako... U Rusiji je težak život. Nekolicina bogativ ne želi vidjeti kako živi narod. A Rusi nisu ljudi koji protestiraju. Oni duraju. Prvo su bili ponosni na osvajanje Krima i pokazivanje mišića ali sad vide kako je to sve nestvarno i da im mnogo ne pomaže. Niti njima niti Rusiji kao zemlji. A u SAD i EU vladaju druga pravila. Te države se znaju dogovarati. Velika Britanija je bila EU Banka koja je konkurirala na svjetskim tržištima. Sad mora konkurirati sama sa SAD, Kinom, Japan i EU... Neće im biti lako... Vremena su se promijenila i Kinezi lete na mjesec. Hong Kong doba je prošlo.

VL
MA
mario80
17:36 18.02.2017.

sto Baba Merkel ne nosi maramu...?? naljutit ce se njezini gradani

VL
SJ
Sve je uzalud
17:59 18.02.2017.

..svi se smrzli od rusa....................ajme mani nije mi ništa...........

VL
DU
Deleted user
15:39 18.02.2017.

Pa Nato,je jedna propala institucija,koja sovjim clanicama uzima abnormalna sredstva,a u biti ni zasta nije,jer napadati medjunarodno suverene drzave,je terorizam,a ne odbrana.

VL
SV
svojaja
15:11 18.02.2017.

Ne zna se kome se vise drma fotelja, babi iz Berlina ili ovom Trumpovom cinovniku. Smijurija ziva. Ove narod ne dozivljava 2%, oni jos nisu razumjeli da ubuduce nece moci nista raditi protiv volje naroda.

VL
DU
Deleted user
15:39 18.02.2017.

Opret se nas predsjednica sramoti na tweeteru

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.