Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josip Salapić
Povratak na članak

Penava mora biti gradonačelnik i Hrvatima i Srbima

Nisam Glavašev poštar koji nosi poruke Josipoviću, niti smo s predsjednikom u tajnom paktu!

Komentari 17

AJ
ajmo
17:15 22.08.2014.

Naravno da Penava mora biti svima Gradonačelnik i mora objasniti Srbima da je ovo Hrvatski grad i da su ga Srbi srušili uz pomoč Srbije i da smo ga mi obnovili iz proračuna RH te da je to naša svetinja po kojoj neče gaziti niti nas omalovažavati sa svojim pismom koji nitko nezna čitati pa ni oni sami.

VL
VE
verakruz
22:10 22.08.2014.

Kome ti soliš pamet Salapiću??? Pobjeguljo! Da si ostao u pobjedničkoj stranci HDZ-u imao bi pravo nešto reći. Ovako samo nastojiš bit neki faktor, a u stvari si običan kurton... Sjećamo se kad si navalio i umalo da ste podržali promjene Ustava oko Perkovića... Sramotni ste.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:08 22.08.2014.

Onaj koji je već jedanput na prevaru doveo onog kleptomana na vlast , nesuđenog velečasnog, samostanskog ljubca svega i svačega , šta su ga lovili po parkingu ko zadnju ravu zbog krađe državne imovine, mislim da bi se trebao zavućzavuć u mišju političku rupu, rezerviranu za probranu stranačku buržoaziju i u miru uživat svoje stare umirovljeničke dane, al neda mu đava mira, malo mu bilo narodnog cirkusa pa oće još degeneka.....

VL
MX
Mister X
17:37 22.08.2014.

Ne radi li se opet o teškoj preteškoj muljaži e dokaži da nije tako !?

VL
MX
Mister X
17:31 22.08.2014.

Pena-va mora biti gradonačelnik i Hrvatima i Srbima, nikako ostalim manjinama ...

VL
Avatar tupson
tupson
17:37 22.08.2014.

boksačkim rječnikom rečeno,pe-nava je dobio težak šamar od onog koji će biti jezičac na vagi kod donošenja odluka,a najteži je svakako onaj da je upravo sam hdz uveo ćirilicu u Vukovar

VL
Avatar tupson
tupson
17:25 22.08.2014.

kolegu penavu bi trebalo ,za poučak svim ovim čiriličarima, poslati u vukovarske škole,tamo gdje srpska djeca već 16 godina bez ikakvih problema i niti jedne pritužbe dosada,uče pisati i čitati čirilicu,jer im je franju tuđman to prilikom mirne reintegracije osobno zajamčio.

VL
Avatar mliniski
mliniski
17:22 22.08.2014.

Gle Penava, Sinjsko prezime a u Vukovaru gradonačelnik, bili moglo biti i obratno ? Ne, ako nisi rođen i Sinju nemožeš tam o ni konja jašiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.