Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRUGLI STOL
Povratak na članak

Pejnović: Nije mi drago, ali monetizacija je neophodna

Većem dijelu naših uprava dobro je kako je, rekao je predstojnik DUUDI-ja Mladen Pejnović

Komentari 7

CE
cenzura
18:07 18.09.2014.

Jedino neophodno u ovoj državi je to da vi kukurikavci pod hitno odete s vlasti i da se nikada ama baš nikada ne vratite!!!!

VL
Avatar tajar
tajar
16:46 18.09.2014.

Pejnović je "provjereni kadar"(socijal-demokratske) partije, stoga niti ne treba očekivati od njega vlastito mišljenje o monetizaciji autocesta!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
00:21 19.09.2014.

...stop stihijskim prodajama, pretvorbama, privatizacijama, koncesijama i monetizacijama... treba napraviti točan popis državne imovine... zatim napravit popis državnih i javnih službi koje imaju ili nemaju vlastite prostore... zatim sve državne i javne službe koje nemaju svoj vlastiti prostor te plaćaju skupe najamnine privatnicima smjestiti u državne prostore (vojarne i sl...) a nakon toga vidjeti što je preostalo i planirati dalje....

VL
DD
ddh
18:27 18.09.2014.

Odkud taj komunist zna kaj je dobro. On je komunisticki (sdp-ovski) kadar i kao takav moze jedino komenitirati nekaj kaj ima veze sa komunjarama. Ali vjerojatno nije niti zato sposóban, vec jedino podoban. O autocestama ima toliko veze koliko i ovca sa pilotiranjem jednog mlaznjaka. Trebaju prestati ljude zamarati sa kojekakvim glupostima koje dolaze iz crvenog ugla.

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
00:23 19.09.2014.

...dosta političkih podobnika... zbog ovakvih i zbog marine, vesne, zorana, emira i dr. treba uvesti preferencijalno glasnovanje...

VL
SJ
Sve je uzalud
19:25 19.09.2014.

......kod njih imam predmet sad će 10 godina uz sve zamolbe još je tamo.........

VL
IN
intellegens
16:37 18.09.2014.

Dug nebi porastao sa 4 na 15 milijardi kuna nego eura. Tko pise te tekstove?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.