Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U dobrom društvu

Peđa Grbin 'partijao' u Bruxellesu: Nisam dovoljno pijan!

Peđa Grbin
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
08.04.2014.
u 19:51

Ovaj put nisu se pjevale 'Čavoglave', a za šankom su Grbinu društvo radili saborski zastupnici, Damir Tomić i Vedran Babić

Peđa Grbin još je jednom dokazao da je najveći partijaner među političarima. Kako javljaju javljaju 24 sata, subotnju je noć proveo je u briselskoj pivnici Delirium, koja nudi više od 2000 vrsta piva.

– Peđa Grbin pojavio se u kafiću Delirium, stvarno se tako zove, s dvojicom prijatelja – kaže čitatelj 24 sata, koji se u Bruxellesu nalazi već neko vrijeme na studijskom putovanju.

– Novi posjetitelj odmah nam je privukao pozornost zbog toga što je jako visok pa su ga malo "zirnuli" i domaći gosti, no mi smo odmah shvatili da je to naš saborski zastupnik, vodeći SDP-ov stručnjak za Ustav, poslovnik i politički sustav, Šeksov lijevi nasljednik, Peđa Grbin – kaže čitatelj.

Ovaj put nisu se pjevale "Čavoglave", a za šankom su Grbinu društvo radili saborski zastupnici, Damir Tomić i Vedran Babić.

Prema izjavi čitatelja, Grbin je u jednom trenu izjavio: "Nisam dovoljno pijan!"

>> Grbin pijan pjevao 'Čavoglave' pa se pokajao: 'Nimalo se ne ponosim'

Komentara 34

CA
cavecanem
20:12 08.04.2014.

peđa se opija s lovom od mog i vašeg poreza

CO
coolman
21:03 08.04.2014.

Ovom pijancu je upala sikira u med! Od provincijskog fiškala do vrhunskog državnog autoriteta za Ustav. Pa normalno da je non stop pijan, to je ko da je dobio Eurojackpot!

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:16 08.04.2014.

ovog pajaca je bolje da grunemo u neki dječji filmić....nego da nas šarlatansko pravna pijančina sramoti onak....po totalno šumsko banditni. Kaj si je ovaj zmislil da je u nekom škotskom filmu gdje se pimpek produžuje količinom maligana u krvi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije