Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANKE O TOME ŠUTE

Pazite gdje dižete keš: Uvedene visoke naknade, podizanje novca na 'tuđim' bankomatima sve skuplje

04.08.2023.
u 06:19

Banke su mahom uvele donji limit naknade, dok su gotovo u pravilu izostavile maksimum pa varijabilni dio naknade raste koliko mu dnevni limit podizanja gotovine dopušta

Komentara 3

SL
slonko
10:56 04.08.2023.

Naplata za podizanje gotovine u banci ne samo da je socijalno neosjetljiv pristup već je nepošteno i bezobrazno jer se radi o vlastitom novcu, plaći, mirovini ili ostale zarade, a koje moramo primati na račune. Pa su uz sve naknade, uveli i ovu. Sramota!

Avatar 365dias
365dias
16:12 04.08.2023.

a kakve veze sa člankom ima ovaj video o nepalskom dućanu? najjača mi je fora sa adresom na ploči iznad ulaza: "Ulica Branimira 45, zagreb". gdje je u zagrebu (sa malim "z") ta ulica Branimira????

Avatar Stradun
Stradun
12:56 04.08.2023.

Keš? Pa to je ulični žargon. VL je ozbiljan portal.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije