Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-plaćanje

PayPal napokon u potpunosti dostupan u Hrvatskoj

paypal
PayPal
10.03.2011.
u 13:25

Usluga zasad funkcionira s kreditnim ili debitnim karticama Visa, a mogu je koristiti i građani koji imaju račune u nekoj od američkih banaka

Najpoznatiji svjetski servis elektroničkog plaćanja PayPal napokon je u potpunosti dostupan hrvatskim korisnicima. Ranije je iz naše zemlje bilo moguće samo plaćati putem PayPala, a sada su nam omogućene i druge funkcije poput primanja uplata i isplate novca.

Usluga zasad funkcionira s kreditnim ili debitnim karticama Visa, a mogu je koristiti i građani koji imaju račune u nekoj od američkih banaka.

Naknada za transfere preko Vista kartica iznosi tridesetak kuna, dok se prijenos novca preko američkih računa ne naplaćuje.

Ključne riječi

Komentara 6

BW
Bruce Willis Jr
14:39 10.03.2011.

Rohatinski je opet dao masnim bankarima da nas gule. Zato ga i je MMF proglasio najboljim guvernerom. Poput Superhika uzima sirotinji i daje bogatima. Prijenos novca s Paypal računa na VISA karticu plaća se USD 5,0. Dnevni limit prijenosa jee $ 500. Slovenac za prijenos plaća EUR 2,0, a dnevni limit je EUR 500. Tako se tih USD 5,0 u HR plaća više puta za prijenos iste količine novca. SRAMOTA!

EU
eugenie
14:51 10.03.2011.

PAYPAL najviše služi kompanijama, da lakš eprodavaju svoje produkte i usluge te sa tim povećavaju realizaciju. Z aprijenos novaca samo je krajnija mogućnost. Pa normalno da je sramota, zarada na veeeeelikoj masi siromašnih.

DU
Deleted user
15:36 10.03.2011.

umjesto bog i hrvati koristite bog i majmuni ahahahaaa, koji crni humor, oderi kmetove matije gupca long live Kuen Hedervari

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije