Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EMOTIVNI SUSRET

Pavković: Isplači se! Važno je da si napokon došla

pavković (2)
Foto: Žarko Bašić/PIXSELL
1/3
Autor
Sonja Hoffman
01.04.2010.
u 08:00

Iako je profesorica Bernardina Petrović najavila da će doći u ponedjeljak, Pavković ju je čekao dva dana, no znao je da skuplja hrabrost.

Profesorica Bernardina Petrović, koja je prije dva tjedna, vozeći u pijanom stanju, prouzročila nesreću na Aveniji V. Holjevca u kojoj je satnik Marko Pavković izgubio obje potkoljenice, jučer ga je u pratnji supruga Ivana posjetila u bolnici na Rebru.

Vraćala se sa zabave

– Ugledao sam je kako šutke kao ukopana stoji na vratima sobe i iz mene je provalilo, pa sam prekinuo šutnju i pozvao je da priđe krevetu kako bih je konačno mogao zagrliti – prepričao nam je susret satnik Marko Pavković. U njegovu zagrljaju profesoricu su svladali jecaji i dugo nije mogla izustiti ni riječi.

– Govorio sam joj isplači se, izbaci to iz sebe! Važno je da si napokon došla, da možemo krenuti dalje... A ona se gušila od plača – otkrio je Pavković. Kada se malo smirila, priča satnik, pokušao joj je objasniti da se on na nju ne ljuti, da se nesreća može dogoditi svakome, a ona je samo šutke kimala glavom stojeći i dalje ukočena kraj njegova kreveta.

– Nisam je ništa želio pitati o nesreći, dosta joj je njene muke, samo mi je u jednom trenutku rekla da se vraćala sa zabave – objasnio je satnik.

Malo su se “lupili”

Poslije je, priča, nastojao oraspoložiti Bernardinu, pa ju je, znajući da je podrijetlom iz Slavonije, molio da mu sljedeći put kad ga posjeti donese kulen i kolače.

– Ma, ne brini se! – tješio je Bernardinu satnik – Pa vidi što sam ti napravio od auta. Uništen je. Di ćeš na me s accentom! Da bi se meni nešto loše dogodilo, trebala si imat puno jaču mašinu – šalio se na svoj račun Pavković i nasmijavao profesoricu. Laknulo mu je, priznaje, kad ju je ugledao na vratima bolničke sobe, jer otkako je još prošlog tjedna najavila da će doći u ponedjeljak, željno je iščekivao susret.

– Dva dana je nije bilo... Ali znao sam da nema hrabrosti. Treba muški stisnuti zube za ovakav korak – kaže Pavković. Planirao je, otkriva, da će, ako profesorica ne skupi snage, on sjesti u kolica čim mu to zdravlje dopusti i pravac k njoj doma, na vrata.

– Pa nismo neprijatelji, samo smo se te večeri “malo lupili” – vragolasto se nasmiješio satnik.

Komentara 56

SN
sneacker
10:56 01.04.2010.

Koji čovjek!

OB
-obrisani-
21:40 01.04.2010.

stvarno nemam riječi

PU
pusrane
12:56 01.04.2010.

Pavković svaka ti čast ti si Ljudino, a ne lopuže HDZovske....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije