Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
engleska

Pas nasmrt izgrizao dječaka starog tjedan dana

'CSI Police officers enter the back entrance of the house of Austrian Josef Fritzl in Amstetten on May 5, 2008.  Josef Fritzl, 73, who was arrested on April 26, 2008, waits for his trial in the prison
'DIETER NAGL'
21.11.2012.
u 10:41

Dijete je odmah po dojavi prevezeno u bolnicu, no ubrzo je preminulo. Policija istražuje slučaj

Stravična tragedija dogodila se u engleskom gradiću Telfordu. Ondje je kućni ljubimac, mali kućni pas, nasmrt izgrizao dječaka starog tek tjedan dana.

Tragedija se dogodila jučer, a dijete je isti dan preminulo u bolnici, izvijestila je policija, piše Daily Mail.

Glasnogovornik policije kazao je da su čekali rezultate obdukcije te da su pokrenuli istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti nesretnog događaja.

– Policija i hitna pomoć pozvane su zato što djetetu nije bilo dobro. Odmah je odvezeno u bolnicu u Telfordu, no vrlo je brzo preminulo – rekao je glasnogovornik policije.

Ključne riječi

Komentara 2

KO
komentatorv2
11:32 21.11.2012.

roditelji su krivi - ne mozes ostaviti malo dijte bez nadzora uz psa.

JU
jumae
12:09 21.11.2012.

Roditelji su krivi ne samo sto su ostavili novorodjeno dijete bez nadzora uz psa nego su drzali nedresiranog psa. Vlasnici malih pasa su najneodovorniji vlasnici pasa - gotovo svi mali psi su nedresirani jer su "mali" pa ih se najcescece tretira kao plisane zivotinje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije