Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje istrage

Grbić i šef srbijanske policije na sastanku zbog Paravinje

Dragan Paravinja na sudu u BiH (1)
Željko Miličević/PIXSELL
Autori: mzr/VLM, luc
06.08.2011.
u 20:06

Zadnjih mjesec i pol dana hrvatska policija raspolaže informacijama da Paravinja zna nešto o nerazriješenom ubojstvu Dade Vujasinović

Dragan Paravinja, osumnjičen za otmicu i ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić, najvjerojatnije će uskoro biti priveden istražnom sucu kojem će odgovarati na pitanja o umiješanosti, odnosno o onome što zna u vezi s ubojstvom srpske novinarke Radislave Dade Vujasinović, ubijene 1994. u Beogradu, potvrdili su danas u MUP-u.

Zadnjih mjesec dana hrvatska policija raspolaže informacijama da Paravinja zna nešto o tom, u Srbiji zasad nerazriješenu ubojstvu. S obzirom na to da se dobivene informacije podudaraju s onima kojima raspolažu srbijanski istražitelji koji istražuju ubojstvo novinarke, vjeruje se da bi one mogle biti korisne za istragu u Srbiji. No, još se ne zna kakvim točno informacijama prikupljenim na terenu raspolažu u MUP-u, zna se samo da ih uredno prosljeđuju kolegama u Srbiji.

Šef srbijanske policije Milorad Veljović jučer je pak za Večernji list kazao da će se danas naći sa svojim hrvatskim kolegom Oliverom Grbićem kako bi između ostalog razgovarali o Draganu Paravinji i njegovoj navodnoj umiješanosti u ubojstvo srbijanske novinarke.

Srbijansko tužiteljstvo, za koje je Paravinjina upletenost u ubojstvo novinarke nova informacija, u najkraćem će mogućem roku zatražiti da Paravinju ispita hrvatsko tužiteljstvo u vezi s tim navodima, prenosi srbijanski B92.

Komentara 25

TH
thekurcula
20:56 06.08.2011.

Radi se o tome da je još uvek zvanična verzija o smrti novinarke Radislave Vujasinović samoubistvo. Postoje određeni ljudi koji više ili manje uverljivo izuražavaju sumnju u tu zvaničnu verziju ali otkud novinar Vl sad odejdnom piše o ubistvu!? Zna li on to nešto više o ovoj smrti nego javnost u Srbiji ili je jednostavno jedan neodgovoran novinar koji ne misli da mora svaku svoju reč dobro odvagati da ne bi izazivao smutnju u javnosti?

OB
-obrisani-
21:43 06.08.2011.

Pa koliko je ubistava i silovanja taj srbski izrod ucinio....? zivog ga treba zakopati da se takvi nikada ne rode..!!

DR
dreamteam
22:49 07.08.2011.

Sve ovo mi mirisa na trgovinu ljudskim organima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije