Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI POSJET
Povratak na članak

Papu na Malti ipak nisu dočekali prosvjedi zbog svećenika pedofila

Benedikt XVI. će se možda susresti sa žrtvama, a građani Malte, kojih je 98 % katolika, većinom ne misle da se treba ispričati

Komentari 7

HD
hrvatska država
00:02 18.04.2010.

Josip Broz Tito je bio pedofil, a njegovo ime krasi najljepši trg u Hrvatskoj. Naime, prva Brozova žena je bila djevojčica od 13 godina...

VL
AU
autoritet
01:26 18.04.2010.

pa ne vjeruje netko valjda da narod puši svakodnevne žvrljotine o pedofiliji na Novoj TV i ostalim židovskim medijima?? LOL!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:04 18.04.2010.

Ma to pedofilstvo i nije nista cudno .Nama normalnim ljudima je uvijek bilo jasno da sama ideja o crkvama podizanju hramova i imati svecenike koji nista nerade a imaju veliki autoritet je negativna pojava u drustvu.Sama ideja krscanstva je bila potpuno nesto drugo.Kao i sve druge institucije pretvorilo se u vraziju instituciju...........pogledajmo kroz povjest ili citajuci bibliju suravost i terorizam kradu i koristoljublje.Ma sve je to lijepo da neko vjeruje da ce ici u raj kad umre i ta ljudska pohljepljivost i geneticke mane dovode do ovakvih katastrofa.Nemora neko da bude komunist ni katolik .I jedna i druga organizacija je tu radi koristoljublja i ljudske gluposti i da i jedni i drugi vise su radili a manje blebetali i ucili narod lazima danas bi svijet bio puno ljepse mjesto.pozdrav!

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
09:09 18.04.2010.

18.04.2010. u 01:26h autoritet je napisao/la: pa ne vjeruje netko valjda da narod puši svakodnevne žvrljotine o pedofiliji na Novoj TV i ostalim židovskim medijima?? LOL! Tu si u pravu u jeku je prava huska na katolicku crkvu ali to to crkva i zasluzuje .Isto tako treba da se stane na kraj tom zidovskom lobiju koji oce da nam servira istinu \"according to it\" Nemoze to biti istina, istina pripada svim ljudima.

VL
Avatar Dančo
Dančo
09:14 18.04.2010.

pa ne vjeruje netko valjda da narod puši svakodnevne žvrljotine o pedofiliji na Novoj TV i ostalim židovskim medijima?? LOL! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ narod prijatelju moj više ne puši trkeljanja i pranje mozga iz crkve.

VL
OB
-obrisani-
13:20 18.04.2010.

Na Malti je zanemarljiv broj djece zrtvovan za Crkvu pa otisao Papa da vidi sta to tamo ne stima. Samo cetiri slucaja prijavljeno a pola milijuna vjernika.

VL
OB
-obrisani-
18:34 18.04.2010.

Pogledaj mu zlatnog kriza na vratu...Isus nije nikada stavio KRiz oko vrata , simbol Krscanstva (kriz) je izmisljen oko 320 nakon Isusa na jedan od prvih Krscanskih sabora (sabor aleksandrija)... Isus nikada nije ni cuo , niti je spomenio nitii je ikada sanjao da ce njegova vjera biti nazvana Krscanstvo (rijec Krscanstvo se pocela koristiti tek 250 godina nakon Isusa a.s) u Bibliji nigdje necete naci takvu tvrdnju da naziv Bozija vjera je Krscanstvo u Bibliji neces nigdje naci da naziv ovo pismo je \"Biblija \" Isus nije ni cuo niti je sanajo niti je ikada zamislio da ce ljudi nakon njega ismisliti nazivi Stari i novi zavjet , Evandjelja po raznoraznim njemu nepoznatim piscima Isus nije nikada citao , vidio , cuo niti cak ni sanajo da ce biti Evandjelje po Marku, Isus nije imao pojma o Matiji ili o Luci..(svi su oni bili obicni pisari) .. Isus nije ni znao da ce Pavle napisti neka pisma , niti je sanjao da ce nekad doci jedan Pavle da izmjeni zakon i da proglasi Bozijeg zakona nevazeci, isti zakon sto se Isus drzao i trazio je od ljude da se zakon drzi.. Isus se molio , padanjem nicice na zemlju (Matej 26:36-46) na isti nacin kako su se svi proroci prije njega molili , danas nijedan Krscanin to ne praktikuje, ustvari ako ides u 120 razne crkve vidices 120 razni nacin molitve a niko (osim muslimana) kao Isus padanjem nicice na zemlju.. Volio bi da mi neki krscanin objasni, ove stvari...Sa postovanjem!\"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.