Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez straha
Povratak na članak

'Papamobil je već krenuo u Beirut'

Podržati kršćane u stvaranju novog društva i zaustaviti egzodus vjerskih manjina iz muslimanskih zemalja, zadaće su pape Benedikta XVI. na ovom putu u Libanon

Komentari 7

CO
Commentator...
12:17 21.08.2012.

Nebi se cudio da zidovi i njega koknu, pa izmisle terorizam... papa ostani rade doma dok oluja neprode.

VL
JA
jako77
11:46 21.08.2012.

dobri Bog neka blagoslovi ovaj pohod Svetog Oca u krizno područje!

VL
OB
-obrisani-
11:49 21.08.2012.

Papa ide dati podršku kršćanima u Palestini,Libanonu, i Siriji,a koji su ugroženi od zionacističkog režima,koji radi protiv njih i njihovih interesa u suradnji sa vehabijskim talibanima.Sirijski i libanonski kršćani su odavno dali podršku Assadu.

VL
OB
-obrisani-
12:01 21.08.2012.

koj ce moj krivi stojko ovaj papan na istok, emmu treba armija od milion vojnika da obezbedjuje njegovo sepurenje od poure,em su tamo samo hriscani ortodoxi.

VL
RE
@rea
12:25 21.08.2012.

Lijepa gesta, al premalo, prekasno. Iseljavanje kršćana iz musl. zemalja je neminovnost. U suprotnom, prijeti im nestanak.

VL
BK
B Kosa
12:37 21.08.2012.

Libanon je bio nekada krscanska zemlja i kao svicarska dok nisu dosle palestinske izbjeglice i formiran Hesbolah sada je sve jadno. U SAD sam radio sa Libanoncima i saradivali smo dobro davali su nam svoje dvorane i crkve ako jee trbalo Lijepo od pape da riskira otici u Liban

VL
Avatar Meggi
Meggi
13:17 21.08.2012.

Muslimani su i pozvani na to da ''preobrate krivovjernike'' tako da njima nije u cilju suživot nego preobraćanje ili istjerivanje. Njihova manjina (u Evropi npr. Francuska, Nizozemska) polako postaje većina a za 20- 30 god, kršćani će biti manjina. Kao što je Gadafi rekao: ''Postoje znakovi da će Alah odnijeti pobjedu u Evropi, bez mača, bez oružja, bez osvajanja. 52 miliona muslimana u Evropi, pretvorit će Evropu u muslimanski kontinent u samo nekoliko desetljeća.'' Ako već niste, pogledajte Muslim demographic na youtubu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.