Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OŽALOŠĆEN SUKOBIMA
Povratak na članak

Papa oplakuje mrtve u Iraku i moli za mir u toj zemlji

"U ovim dramatičnim trenucima, u mislima sam s cijelim iračkim narodom, osobitom sa stanovnicima grada Mosula"

Komentari 3

DU
dukidudoje
17:55 23.10.2016.

,papa zaboravlja sto je kazao prije 2 mjeseca...a sto se moli papa ,kada to vec rade rusi i zapad, moli se da operacija bude uspjesna za papu ili sto

VL
BO
Borivoje
18:15 23.10.2016.

nije lako ni popu u srbi, a kamoli papi , kada bombardiraju muslimane, ne moze se narodu reci da su poglavari crkve zadovoljni ucinkom protiv ljudi koji su slabo naoruzani a njih bombarduju svim i svacim, pape je inteligentan an a i popovi ako zatreba..to se u terminologiji internationali zove i hiporkrat

VL
Avatar lvan12
lvan12
14:22 23.10.2016.

E moj pape... nisi tako plakao i molio za ubijene u Siriji i Libiji od strane djihadista i militanata podrzanih od strane zapadnih vlada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.