Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjera je prevagnula

Papa je u mladosti imao djevojku s kojom je plesao tango

papa, portal (1)
REUTERS/PIXSELL
13.03.2013.
u 22:37

Papa Franjo volio je plesati tango sa svojom djevojkom kada je bio mladić u Buenos Airesu, piše u dugačkom intervju sa bivšim nadbiskupom Jorgeom Mariom Bergogliom koji je objavljen 2010. godine.

Papa Franjo volio je plesati tango sa svojom djevojkom kada je bio mladić u Buenos Airesu, piše u dugačkom intervju sa bivšim nadbiskupom Jorgeom Mariom Bergogliom koji je objavljen 2010. godine, piše ANSA.

U opširnom intervju objavljenom pod naslovom "Isusovac", Franjo je rekao da je imao djevojku koja je bila u grupi njegovih prijatelja s kojima je išao na ples.

- Tada sam osjetio religijski poziv - kazao je papa te je završila njegova plesačka karijera.

Sve o izboru novog pape pratite na našem specijalu

Komentara 5

OB
-obrisani-
23:03 13.03.2013.

Plesao je s djevojkom? A sto je radio sa deckicima??

DU
Deleted user
23:18 13.03.2013.

ahahaa, ovo me podsjeca na clanke kad je vecernji pisao, drug tito u mladosti jeo svinjsku glavu, drug tito u mladosti sadio cvijece, ahahaaaaa

DU
dupin7
23:31 13.03.2013.

Tito je umro...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije