Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAIROBI
Povratak na članak

Papa osudio aroganciju i prezir muškaraca prema ženama

Kenijsko društvo blagoslovljeno je čvrstim obiteljskim životom i dubokim poštovanjem prema mudrosti starijih osoba, rekao je Franjo

Komentari 8

ST
Starotopoljanin
12:11 26.11.2015.

koji si ti bjednik;vjeruj svojim ocima;.mora da si crveno komunisticki provokator.

VL
SA
sampras
21:09 26.11.2015.

da, ti znaš najbolje o ženama Francek, prosvijetli nas Presvijetli.

VL
KI
KITONJA
01:31 27.11.2015.

Najviše me nervira kad ova ateističko-komunistička Govna daju komentare tamo gdje ih se ne tiče

VL
DU
Deleted user
11:33 26.11.2015.

CITAT: "Papa osudio aroganciju i prezir muškaraca prema ženama" ..................................................................................................................................................................................................................... Ovaj maher za dodvoravanje javnosti mogao bi prvo pomesti ispred svojeg praga i kao primjer ukinuti u Katoličkoj crkvi zabranu kojom žene ne mogu biti svećenici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.